Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Chef'Special-zanger Joshua Nolet wordt opnieuw vader

Hoe leuk!

Joshua Nolet

Heugelijk nieuws voor Joshua Nolet en zijn vriendin Caroline Beerkens, de twee verwachten namelijk opnieuw een kindje samen! Dat blije babynieuws deelt het stel vandaag op Instagram, met een lief kiekje waarop Caroline haar beginnende babybuik goed te zien is. Aahw!

One big happy family

Joshua en Caroline hebben al een gezinnetje met twee kindjes. In 2022 verwelkomden ze hun eerste kindje samen, dochter Coco. Caroline heeft ook al een zoontje uit een eerdere relatie, Sam. Binnenkort wordt hun one big happy family dus uitgebreid met nog een kleine spruit. "Als twee mensen elkaar héél lief vinden… Part lll. Coco wordt een grote zus. Sam een nog grotere broer. En wij zijn madly in love with this family", schrijft de Chef'Special-zanger vandaag op Instagram. Daarbij deelt hij een prachtige zwart-wit foto van hem en Caroline – die voor tijdschrift Kek Mama werd genomen – waarop haar beginnende babybuik goed te zien is. Enne, de liefde spat ervan af!

Nog een meisjes

In Kek Mama vertellen Joshua en Caroline voor het eerst over de zwangerschap. "Ik ben wat vermoeider en emotioneler dan normaal, maar voel me verder goed. Ik zit nu in het tweede trimester", deelt de aanstaande moeder. Het stel kijk enorm uit naar hun derde telg. "Gevoelsmatig waren we meteen over the moon. Dit wilden we zó graag, nog een kindje erbij", aldus Joshua. "Coco is ook écht een grote zus, dat voelden we allebei." Ook onthullen de twee dat ze opnieuw een meisje krijgen. "Het voelt logisch dat ze straks omringd wordt door een jongere zus en een grote broer, want Coco is echt een middle child, een verbinder." Te leuk!

Felicitaties

In de comments onder de Instagram-post wordt het stel natuurlijk bedolven onder de felicitaties. "Zoooooo geweldig lieffies! Schitterend! 💖💖💖", reageert Splinter Chabot. "Awww gefeliciteerd!!😍❤️🤰🏼", schrijft Kelly Heruer. "Wat een geweldig nieuws!!! Gefeliciteerd leukerds, wat een cadeautje!!", "Wauwiee! Gefeliciteerd samen!! 😊🥰" en "Jaaaaaaaa😍 oh zo leuk! Gefeliciteerd jullie allemaal♥️", klinkt het verder. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd!

Showbizz
  • Instagram @joshnolet en @caatjebbb, Kek Mama
  • NL Beeld