Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: Enzo Knol en Myron Koops delen prachtige bevallingsvlog

De YouTuber deelt zijn meest bijzondere video tot dusver.

enzo myron ouders

Vorige maand was het tijd voor beschuit met blauwe muisjes voor Enzo Knol en Myron Koops! De twee werden trotse ouders van een zoontje. Op Instagram kwamen er de afgelopen tijd al heel wat leuke gezinskiekjes voorbij, maar Enzo zou Enzo niet zijn als hij niet meer insights van deze bijzondere mijlpaal zou delen.

Trotse ouders

In november maakten Enzo en Myron het geweldige nieuws bekend dat ze in verwachting waren van hun allereerste kleine spruit. "We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard! Wat zijn we blij en trots, wij worden papa & mama! 👼🏼🤍" luidde de caption onder een foto waarop we Enzo en Myron – inclusief babybelly – konden zien.

Toen het vorige maand zover was en ze hun zoon eindelijk in de armen konden sluiten, deelden de kersverse ouders het prachtige nieuws op Instagram: "Riven Khen Knol. 1 mei 2024 - 14:57 - 4005gr - 53cm"

De afgelopen tijd werden we op hun socials al meerdere keren getrakteerd op schattige kiekjes van het gezin, maar daar bleef het niet bij!

Bevallingsvlog

Enzo Knol deelt al jarenlang zo'n beetje zijn hele leven via zijn vlogs. En nu de YouTuber vader is geworden van zoontje Riven, kan deze bijzondere gebeurtenis niet uitblijven. Het stel heeft de gehele bevalling vastgelegd op beeld en onlangs gedeeld in een vlog, die maar liefst een uur duurt.

In de video zien we dat de bevalling niet makkelijk verloopt. Zo willen Myron en Enzo het liefst dat hun kindje wordt geboren in een bad, maar dat verloopt niet zonder slag of stoot.

Aan het begin van de vlog, wanneer het stel reflecteert op de bevalling, benoemt Enzo dan ook dat hij vindt dat Myron een prestatie van formaat heeft geleverd. "Ik dacht altijd dat de Mount Everest beklimmen knap was. Maar een bevalling, dát is pas knap! Oh my lord!"

Benieuwd? Je bekijkt de video hieronder.

Who's cutting onions? Wat een prachtige beelden!

En hoewel het best heftig was, is Myron naar eigen zeggen blij dat ze de beelden van de bevalling nog hebben. "Ik ben het nu alweer vergeten, die pijn. Het was de heftigste pijn in mijn hele leven. Ik ben oprecht bijna alles kwijt van die dag. Daarom ben ik zo blij dat we deze video hebben." Awh!

Showbizz
  • YouTube, RTL Boulevard, Archief
  • NL Beeld
  • YouTube @EnzoKnol