Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Numidia deelt gigantische transformatie

'Als je ergens voor vecht, win je!'

Numidia

Zangeres Numidia heeft een ongelooflijke prestatie geleverd. Na een langere tijd zich niet goed te hebben gevoeld, gooide de zangeres haar leven om. En met resultaat: ze is meer dan 21 kilo afgevallen! Vol trots deelt Numidia haar geweldige transformatie op Instagram.

Het roer om

"Als je ergens voor vecht, win je!", schrijft Numidia bij haar Instagram-post. En dat is te zien! De zangeres deelt een verzameling before-and-after foto's en we kunnen wel zeggen: die liegen er niet om!

"Het gevoel dat ik niet meer kon genieten van alles, zat me dwars. Ik wist dat ik mijn leven moest veranderen," vervolgt de zangeres. Al langere tijd voelde ze zich niet goed, en was 'lekker en gemakkelijk' eten de norm geworden. Maar dat zorgde er ook voor dat ze slecht sliep en veel piekerde. Toen ze op haar zwaarste 110 kilo woog, besloot ze het roer om te gooien. Trots deelt Numidia dat ze maar liefst 21 kilo is afgevallen. Wat een transformatie!

DAG ÉÉN

Numidia besloot haar leven compleet om te gooien en sloot zich aan bij DAG ÉÉN, een programma dat je helpt om in zes weken slank en sterk te worden. "Ik wist dat het niet mee ging vallen en dat ik echt alles moest veranderen in mijn leven. Niet alleen het sporten en eten, maar gewoon mijn hele lifestyle!", vertelt Numidia. De knop moest om; vanaf dat moment heeft ze haar gezondheid op nummer één gezet. "Elke dag trainen, koken en vroeg naar bed", aldus Numidia.

Numidia showt de resultaten van haar proces met foto's van een prachtige shoot. We zien een dame vol zelfvertrouwen met een prachtig afgetraind lijf. "Ik mag met trots zeggen dat ik 21 kilo ben afgevallen!!! Het allerbelangrijkste ik voel me goed in me lichaam herboren en krachtig. Nu wil ik graag de resultaten met jullie delen. Ik hoop dat ik meer mensen kan motiveren en helpen. Want ja… HET KAN! ❤️", schrijft ze tot slot. Als dit geen motivatie is, weten wij het ook niet meer!

Showbizz
  • RTL Boulevard, Instagram @numidiamusic, @dageen.nl
  • NL Beeld / Arjo Frank, Instagram @numidiamusic, @dageen.nl