Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Droom komt uit voor Flemming: 'Bucketlist dingetje dit hoor' 

'Super spannend maar tegelijkertijd ook een enorme eer'

Flemming

Flemming kan weer iets van zijn bucketlist afstrepen! De zanger had de eer om deze week het Wilhelmus te zingen, voorafgaand aan een wedstrijd van het Nederlands elftal. En dat is een droom die uitkomt voor Flemming, zo deelt hij enthousiast op Instagram.

Droom

"Bucketlist dingetje dit hoor! ✅ Gisteren het Wilhelmus mogen zingen voorafgaand de uitzwaaiwedstrijd van het Nederlands Elftal. Een droom die uitkwam! 😱" schrijft Flemming op Instagram. "Super spannend maar tegelijkertijd ook een enorme eer! 🧡" Daarbij deelt hij een video, waarop we eerst zien hoe de zanger voor het eerst het veld van stadion De Kuip betreedt. "Oh bro, dit is leip he", horen we hem zeggen. Vervolgens zien we beelden van het moment waarop hij het volkslied mag zingen in een vol voetbalstadion. En ja, wij snappen wel dat dit goals is!

Op de tweede foto die Flemming deelt zie je de ontlading nadat zijn droom uitkwam. Aahw!

Trots

Flemming kan rekenen op een hoop enthousiasme van trotse fans in de reacties. "Kei trots op je Flem echt niet normaal sick dit! Dromen komen uit 🥹🧡", schrijft iemand. "Lieve Flem, super trots op jou!!🧡🧡🔥" reageert een ander. En een derde zegt: "Zo mega trots! Het is je zo gegund wat prachtig om te zien❤️😍." "Niet normaal!!", "❤️❤️ Zó goed gedaan!" en "Zo vet 🔥🤩", klinkt het verder.

On fire

Dat Flemming on fire is, is een understatement. De zanger scoort hit na hit, speelt in uitverkochte zalen en op de grootste festivals. Met zijn album FLEMMING heeft hij inmiddels de 200 miljoen streams gepasseerd. En voor dat laatste krijgt de zanger in februari een diamanten plaat overhandigd! Een primeur, want hij was hiermee de allereerste artiest ooit in Nederland.

Flemming sleepte met zijn gelijknamige album als allereerste Nederlander ooit een diamanten plaat in de wacht. De prijs, die sinds 1 januari van dit jaar bestaat, wordt uitgereikt aan albums met 200 miljoen streams en singles met 50 miljoen streams. Enne, dat eerste heeft Flemming nu dus voor elkaar gekregen. Een hele prestatie! De gouden en platina platen bestaan al langer en gaan naar albums met 40 miljoen en 80 miljoen streams.

Showbizz
  • Instagram @flemming, Archief
  • NL Beeld