Love Islands Rowenna deelt hilarische Insta vs. real life foto’s

Ha!

Rowenna van der Linden heeft gisteren een paar hilarische kiekjes gedeeld op haar Instagram. De influencer liet namelijk zien dat haar picture perfect vakantiekiekjes echt niet altijd lukken. Ze deelt een paar ‘Insta vs. Reality’ foto’s op Instagram.

Mislukte kiekjes

Rowenna kennen we allemaal door haar deelname aan Love Island. In het derde seizoen van het realityprogramma stapte ze de Love Island-villa binnen op zoek naar de ware liefde – én die heeft ze gevonden. Ze is nog altijd happily in love met Donny. Naast de liefde heeft Rowenna ook wat vriendinnen overgehouden aan Love Island, waaronder Sarah. Deze zomer was Rowenna met Sarah op vakantie in Mallorca en daar hebben de twee dames prachtige foto’s geschoten.

Echter, niet alle foto’s waren goed gelukt, zo bewijst Rowenna met haar meest recente post. “Insta vs Reality Mallorca editie 🤪”, schrijft ze in de caption bij de post. We zien op de foto’s links een foto die wel goed gelukt is, en rechts een kiekje die niet helemaal instaproof is volgens Rowenna zelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROWENNA VAN DER LINDEN (@rowenna_vdl)

Volgers van Rowenna kunnen we lachen om de hilarische post. “Ik ga stuk om die eerste 😂😂” en “😂Haha heerlijk deze slides”, klinkt het in de comments.

Relatie met Donny

Naast zulke grappige posts, plaatst Rowenna ook regelmatig lieve kiekjes met boyfriend Donny. Dat je de liefde kunt vinden in een realityprogramma weten Rowenna en Donny maar al te goed. De twee verlieten twee jaar geleden dolverliefd de Love Islandvilla, maar drukten nog geen stempel op hun relatie. Ze wilden zeker weten of die bijzondere spark ook in Nederland aanwezig zou zijn. En ja, niet veel later maakten de twee bekend officieel een stelletje te zijn. Enne, het gaat nog altijd super goed tussen Rowenna en Donny. Vorige week stond ze op Instagram nog stil bij hun tweejarig jubileum “2 jaar samen met jou!”, schreef ze bij een lieve foto. Aahw!

Bron: Instagram @rowennavdl | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws