Cute! Mijlpaal voor Love Islands Rowenna en Donny

Het Love Island-koppel heeft iets te vieren!

In 2021 leerden Rowenna en Donny elkaar kennen tijdens hun deelname aan Love Island. Hoewel ze er uiteindelijk niet met de prijs vandoor gingen in de finale, zijn ze nog altijd happily in love. We zien regelmatig lieve kiekjes en schattige video’s van het koppel voorbijkomen. Gisteren deelden Rowenna en Donny wederom een lief kiekje op Instagram, want ze bereikten een mijlpaal!

Love Island

Dat je de liefde kunt vinden in een realityprogramma weten Rowenna en Donny maar al te goed. De twee verlieten twee jaar geleden dolverliefd de Love Islandvilla, maar drukten nog geen stempel op hun relatie. Ze wilden zeker weten of die bijzondere spark ook in Nederland aanwezig zou zijn. En ja, niet veel later maakten de twee bekend officieel een stelletje te zijn. Enne, het gaat nog altijd super goed tussen Rowenna en Donny.

Twee jaar samen

Op Instagram laten de lovebirds weten dat ze alweer twee jaar samen zijn, en dat wordt gevierd met een lief kiekje! “2 jaar samen met jou ♥️🫶🏼”, schrijven ze bij het bericht. Ook op Instagram Stories worden schattige video’s gedeeld. Zo blikken ze terug op 16 oktober 2021 en ging het verliefde koppel gisteren terug naar de plek waar ze official werden. “Precies 2 jaar later terug op de plek waar ik jou vroeg ♥️ ILOVEYOU!” schrijft Donny bij de video. Cute!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROWENNA VAN DER LINDEN (@rowenna_vdl)

Lieve reacties

Onder de foto op Instagram stromen de felicitaties en andere lieve reacties binnen. Onder andere Love Islands Job Stevens reageert: “Gefeliciteerd knap stel ❤️.” Ook Ferdi Pool feliciteert Rowenna en Donny met “Gefeliciteerd lieverds!!❤️” en laat Marvin WijnansGoals ❤️🔥” achter. “Gefeliciteerd! Mijn favoriete koppel nog steeds samen! 🍾🥂❤️❤️”, schrijft een volger en “Helemaal heerlijk dit!! 😍😍” laat een ander weten. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd!

Bron: Instagram @rowenna_vdl en @donsses | Beeld: Privébeeld 

Laatste nieuws