Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze lipolie gaat viral op TikTok en ook wij moeten hem hebben

Zeg maar hallo tegen zachte, glanzende en gehydrateerde lippen!

TikTok is hét platform waarop we regelmatig nieuwe beautytrends ontdekken. Of het nou producten zijn om je haardos voller te laten lijken, om een perfect gladde huid te creëren óf om toe te voegen aan je make-up routine. Dit keer is het een lipolie die he-le-maal viral gaat.

Viral lipolie

Op de redactie van Grazia zijn we fan van goede lipoliën. Een mooie glans en lekker hydraterend, wie wilt dat nou niet? Naast de vele lipoliën die al op de markt zijn, komt NYX Professional Makeup nu ook met een nieuwe lipolie.

Voordelen

De Fat Oil Lip Drip is de allereerste lipolie van zijn soort en biedt veel 'vette' voordelen, zoals de naam al doet vermoeden. Zo geeft de olie niet alleen een vette glans, maar biedt hij ook een vette bescherming. Volgens NYX biedt de lipolie zelfs een hydratatie van minstens 12 uur. Zeg maar hallo tegen volle gehydrateerde lippen!

De lipolie zit vol met verzorgende ingrediënten. Wolkenbessenolie, frambozenolie en squalaan zijn bijvoorbeeld in de ingrediëntenlijst te vinden. De applicator is speciaal ontworpen om je lippen te 'omhelzen', waardoor je de olie in één vloeiende beweging aan kunt brengen. Enne, extra fijn aan deze olie: hij is lekker budgetproof én veganistisch.

@atosaaghakhani I carry one of these in my bags and I'm addicted. The Fat Oil Lip Drips from @NYX Cosmetics Canada are hydrating and lock in moisture. Grab yours from @Walmart Canada.  #ad #FatOilLip ♬ original sound - Atosa

De lipolie is bij de Douglas verkrijgbaar in acht tinten. Denk aan bruin, roze, rood, oranje en transparant. Wij kunnen ons voorstellen dat je denkt dat de olie misschien plakkerig is doordat hij zo vet is. Volgens NYX is dit niet het geval, de lipolie is namelijk flexibel en zorgt niet voor een plakkerig gevoel. Wij zijn fan!

Bron: TikTok @atosaaghakhani, Cosmopolitan | Beeld: Gossip Girl