Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Love Islands Job en Nathalia zijn uit elkaar

'We hebben het erg gezellig gehad, maar helaas zijn we er samen achter gekomen dat er niet meerdere verliefde gevoelens zijn'

Too bad, Love Islands Job en Nathalia zijn uit elkaar. De twee hebben besloten om verder te gaan als vrienden en daarmee komt er een einde aan hun love story. Ze delen het verdrietige nieuws zelf op Instagram Stories. Awh!

Love Island

Het is ons allemaal niet ontgaan dat niemand minder dan de knappe hunk Job zijn comeback maakte in Love Island. Hij heeft menig vrouwenhart op hol laten slaan in de villa, maar uiteindelijk viel zijn oog op Casa Amor-bombshell Nathalia.

Het was voor Job de tweede keer dat hij mocht deelnemen aan het programma en daarmee een ervaring die hij nooit zal vergeten. "Nathalia en ik hebben samen het programma mogen verlaten. Op Love Island hebben wij een mooie basis gelegd, en zoals we gezegd hebben, gaan we dit verder uitzoeken in Nederland 🫶🏽", schreef hij destijds bij een zoet kiekje op Instagram.

Uit elkaar

Hoewel Job en Nathalia duidelijk van elkaar aan het genieten waren in de Love Island-villa – met de final date als hoogtepunt – heeft het koppel niet de finale gehaald. Toch probeerden ze hun liefdesavontuur verder voort te zetten buiten de villa, maar helaas lag er geen lang en gelukkig samenzijn in het verschiet. Op Instagram Stories delen Job en Nathalia het verdrietige nieuws dat ze als vrienden verder gaan.

"Dag allemaal ❤️ Bij deze willen Nathalia en ik laten weten dat het tussen ons helaas niets meer geworden is dan vriendschap", begint Job zijn bericht. "Na ons avontuur op Love Island hebben we het daten doorgepakt in Nederland. We hebben het erg gezellig gehad, maar helaas zijn we er samen achter gekomen dat er niet meerdere verliefde gevoelens zijn. Heel veel liefs 🫶🏽 Job en Nathalia."

Romance

De romance tussen Job en Nathalia verliep rustig en de twee waren nog geen officieel koppel na hun avontuur op Love Island. Een aantal weken geleden stapten de lovebirds in de auto voor een Mac Date voor een aflevering op het YouTube-kanaal van Nick Eshuis. Na gezellig geklets stelt Nick in de video ein-de-lijk de vraag hoe het gaat tussen de twee. "Het gaat heel goed", antwoord Nathalia. "Gaan jullie in Nederland ook alles opbouwen?", vraagt Nick. "We zijn net twee daagjes terug, dus het is eigenlijk best recent. We hebben ook gezegd dat we het in Nederland gaan doorzetten zoals we verder zijn gegaan. We zijn nu ook gewoon lekker bij elkaar en we gaan alles uitzoeken in Nederland. Op ons gemakje", reageert Job. "Op ons gemakkie. Wel lekker rustig aan, niks forceren", bevestigt Nathalia.

Helaas is hun Love Island-avontuur niet tot een liefdessprookje geëindigd. Alleen Lot en Kevin en Love Island-winnaars Kimmy en Kengi zijn nog altijd samen.

Bron: Instagram @jobstevens en @nathaliabouwhuis | Beeld: Love Island/RTL, Instagram @nathaliabouwhuis