Kimmy en Kengi blikken terug op Love Island: ‘Net een sprookje’

'Ik heb de ware gevonden'

Afgelopen weekend was het tijd voor de finale van Love Island. Tijdens de spannende ontknoping bleek dat Kimmy en Kengi de meeste stemmen hadden gekregen. Zij gaan er niet alleen met elkaar vandoor, maar ook met de winst én een mooi geldbedrag. Op Instagram blikken de kersverse lovebirds nu terug op hun avontuur.

Bijzondere band

“Net een sprookje ❤️”, begint Kimmy haar verhaal op Instagram. “Och, waar moet ik beginnen? 5 weken geleden begon ik aan een doodeng avontuur waar ik eigenlijk helemaal niet de ballen voor had, maar alles in mij zei dat ik dit moest doen. Het avontuur begon met 2 koffers vol met glitterpakken (menig carnavalliefhebber zou er jaloers op zijn) en hakken waar ik waarschijnlijk toch niet op kon lopen. Toen ik half struikelend over de tegeltjes de villa binnen kwam wandelen was ik zo zenuwachtig dat ik bijna van mijn graat ging, maar de ogen van de meiden stelde me meteen gerust”, blikt ze terug. De Islander heeft dan ook een bijzondere band opgebouwd met de meiden op Love Island. “Ik kan echt zeggen dat de meiden familie voor mij zijn geworden.”

Eigen prins

“En dan… mijn lieve Kengi”, gaat Kimmy verder. Want die vriendschappen zijn mooi meegenomen, maar in the end kwam ze natuurlijk maar voor één ding: de liefde. “Tuurlijk hoopte ik er stiekem op, maar dat het zo zou lopen had ik nooit durven dromen”, vertelt ze eerlijk. “Een eigen prins, het lijkt allemaal wel echt een sprookje. Kan iemand mij even knijpen? Hihi. Ik ben zo zot van jou! Ik kan niet wachten om samen op avontuur te gaan en hopelijk ooit te eindigen met jou, 3 kids en 84 honden. 💘” Aahw!

De ware gevonden

Ook Kenji blikt op Instagram terug op Love Island en deelt daarbij, net als Kimmy, een serie leuke kiekjes. “Het is moeilijk in woorden uit te drukken hoe dankbaar ik ben voor de liefde en aanmoedigingen die ik heb ontvangen gedurende mijn tijd in de villa”, schrijft hij. “Deze ervaring is voor mij echt een ongelooflijk mooi en leerzaam avontuur geweest. Ik heb de kans gekregen om mezelf beter te leren kennen, om te groeien als persoon en om nieuwe vriendschappen te smeden die voor altijd in mijn hart zullen blijven.”

“Maar het meest bijzondere van alles is dat ik de liefde heb gevonden. Ik heb de ware gevonden. Onze connectie is zo puur en oprecht, en ik kan niet wachten om te zien waar onze reis ons na Love Island naartoe zal leiden.”

Bron: Instagram @kimmykus en @kengimeert | Beeld: Love Island/RTL 

Laatste nieuws