Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sarah van Soelen: 'Ik ben verliefd'

'Ik heb het erg fijn met hem'

Love is in the air! In gesprek met Story deelt Sarah van Soelen een leuk nieuwtje. Na drie jaar is ze namelijk weer gelukkig in de liefde. Enne, wij zijn maar al te benieuwd naar wie haar nieuwe vriend is.

Verwerken

Na een breuk in haar vorige relatie, die naar eigen zeggen 'als donderslag bij heldere hemel' kwam, duurde het voor Sarah een tijd voor ze alles verwerkt had. Inmiddels gaat het gelukkig weer een stuk beter met haar. Voor een langere periode heeft ze geen relatie gehad, maar nu laat ze in gesprek met Story weten dat ze weer verliefd is.

Weer gelukkig in de liefde

"Het is nog pril, maar we vinden elkaar ontzettend leuk. Ik heb het erg fijn met hem", vertelt Sarah. Het heeft lang geduurd voordat ze haar hart weer kon openstellen. Naar eigen zeggen was ze er niet mee bezig, totdat ze haar huidige liefde ontmoette. "Hij komt net als ik uit Rotterdam. Dat alleen al voelt heel vertrouwd", aldus Sarah. Cute!

Wie haar nieuwe liefde is, houdt de influencer liever nog even voor zich. Zodra ze er klaar voor is, zal ze laten weten wie haar hart weer heeft veroverd. Wij zijn blij voor Sarah en gunnen haar alle liefde!

Sarah van Soelen

Sarah van Soelen kennen we tegenwoordig als model en influencer. Op Instagram en TikTok deelt ze de leukste kiekjes, haar favoriete make-up producten, favoriete budget finds, de gezelligste get ready with me-video's en neemt ze ons mee op de leukste tripjes. Inmiddels heeft ze meer dan 64.000 volgers op TikTok en op Instagram zo'n 208.000 volgers.

Bron: Story | Beeld: NL Beeld