Maxime Meiland haalt uit naar volgers na kritiek op Vier Handen Op Eén Buik-deelname

'Zeg gewoon niks als je geen idee hebt. Bah', deelt Maxime op Instagram.

Lees ook

In Vier Handen Op Eén Buik bekommeren bekende moeders zich om aanstaande jonge moeders die in verwachting zijn van een kindje. Gister maakte de NPO bekend welke bekende moeders in het nieuwe seizoen te zien zijn. Eén van de moms is Maxime Meiland, maar dit viel niet bij iedereen goed in de smaak.

Veel kritiek

Nadat bekend werd dat Maxime in het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik te zien is, kon de Meiland-telg op bakken kritiek rekenen. Iets wat de mom totaal niet had verwacht, dus via Instagram Stories bijt Maxime flink van zich af.

“Wat een nare reacties op mijn deelname aan het programma. Hoe komen mensen er toch bij dat ik zelf nooit gewerkt heb en nu nog niks doe behalve financieel ondersteund worden door mijn ouders?!”, begint Maxime.

‘Word hier zo moe van’

Maxime vervolgt haar bericht met een verhaal uit haar jeugd. “De dag dat ik zestien werd ben ik meteen gaan werken en heb ik altijd mezelf moeten onderhouden zoals ieder ander”, stelt Maxime. “Zeg gewoon niks als je geen idee hebt. Bah! Word hier zo moe van.” Duidelijk!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook