Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Viktor Verhulst komt binnenkort met een eigen YouTube-kanaal

Ook onthult hij dat hij een serie aan het draaien is voor zijn kanaal. 

viktor verhulst youtube-kanaal

Na een succesvolle realityserie, diverse presentatieklussen én een dj-carrière waar je u tegen zegt, komt Viktor Verhulst nu met een eigen YouTube-kanaal. Hierin neemt hij kijkers mee in een serie waar hij een kijkje achter de schermen laat zien van zijn dj-carrière, zo onthult hij in de podcast Achter De Schermen.

YouTube-kanaal

"Ik ben bezig met het opstarten van een YouTube-kanaal. Maar, ik wil dat nu niet te groots opzetten. Ik heb gewoon een account gemaakt op YouTube en ik ga daar video's op zetten", legt hij uit. Viktor vlogt echter niet zelf, maar heeft hij iemand die alles voor hem filmt. Ha!

"Er is niet echt een plan", onthult hij dan. "We zijn nu een soort behind the scènes-serie aan het maken die voornamelijk zal gaan over het dj-gebeuren." Maar dat is niet alles! Viktor vertelt namelijk ook dat zijn helikopterlessen te zien gaan zijn.

Geen plan

"En dat is eigenlijk in eerste instantie wat we gaan doen en daarna zien we wel", gaat hij verder. Wanneer de eerste video te zien zijn, is nog even een raadsel. "Of deze zondag, of de zondag daarop. Dat is het doel." Ook weet de Verhulst-telg nog niet of er elke zondag een video op zijn kanaal gaat verschijnen. "Dat weet ik nog niet. We hebben nog niet echt een plan. We gaan zondag online en dan kan álles."

En de naam van het kanaal? Daar heeft Viktor ook nog niet over nagedacht. "Dat weet ik ook nog niet. Misschien dat er suggesties kunnen binnenkomen", roept hij op.

Tipje van de sluier

Wel licht Viktor alvast een tipje van de sluier op over de eerste aflevering. "Ik heb in Antwerpen een kantoor gekocht begin dit jaar. Dat wordt een beetje de head quarter, de thuisbasis van het YouTube-kanaal. Ik geef een kleine rondleiding en vanuit daar gaan we op avontuur. Het kantoor staat nog heel leeg momenteel, er staat een tafel en een stoel waar ik aan kan werken en ik heb er een studio in gebouwd. Maar de komende maanden gaan we proberen om er een gezellige plek van te maken." Sounds good!

Showbizz
  • RTL, Achter De Schermen podcast
  • NL Beeld