Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Videoland deelt eerste beelden van Echte Gooische Moeders seizoen 4

Dit belooft weer veel goeds!

Echte Gooische Moeders

Nog even geduld en dan staat het nieuwste seizoen van Echte Gooische Moeders eindelijk op Videoland. We kunnen niet wachten om te zien wat Florine Hofstee, Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Leslie Keijzer en Kimberly Bosman allemaal gaan beleven. Hoewel we nog een paar dagen op nieuwe afleveringen moeten wachten, heeft Videoland alvast de eerste beelden gedeeld.

Echte Gooische Moeders

In Echte Gooische Moeders volgen we de avonturen van Florine, Pauline, Bo, Leslie en Kimberly. We zien de mooie kanten van hun leven met daarbij veel grappige momenten, maar ook de tegenslagen waarmee ze te maken krijgen.

Zojuist heeft Videoland de eerste beelden van het gloednieuwe seizoen gedeeld. In de teaser is te zien dat de vriendinnen weer veel leuks meemaken. Van samen borrelen tot sporten en van samen lachen tot op een tracker rijden. Heerlijk!

Ook is te zien dat de Gooische moeders openhartige gesprekken met elkaar kunnen voeren. "Gelukkig zitten we allemaal in hetzelfde schuitje", deelt Kimberly. "En hebben we elkaar om alles mee te delen", vult Leslie aan. Awh!

Verwachten

In gesprek met Grazia deelde Bo onlangs al wat we nog meer kunnen verwachten van het nieuwe seizoen. "Ieder van ons heeft een eigen verhaallijn", verklapte Bo. "Ik ben enorm druk met de voorbereidingen van mijn huwelijk, voor mij hét hoogtepunt van het jaar. De andere moeders zijn bezig met hun eigen, persoonlijke dingen. De kinderwens van Kimberly is nog steeds aanwezig, daarom neemt ze de kijker mee in haar fertiliteitstraject. Leslie heeft met depressies gekampt, en komt met een boek hierover."

"Ook gaan we natuurlijk weer leuke dingen doen samen. Dit seizoen staat er een kampeertripje in Nederland op de planning. Overnachten in een tent klinkt misschien niet heel chic, maar het gaat uiteraard op de Gooische manier. Stiekem hoop ik ook nog op een vrijgezellenfeest, want dat levert vast leuke beelden op!"

Echte Gooische Moeders seizoen 4 is vanaf 6 mei te zien bij Videoland. We can't wait!

Showbizz
  • Videoland
  • Jasper Suyk