Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze bekende moeders zien we binnenkort terug in Vier Handen Op Eén Buik

De bekende moeders staan aanstaande jonge moeders bij.

Maxime Meiland

Binnenkort kunnen we weer genieten én een traantje wegpinken bij een gloednieuw seizoen Vier Handen Op Eén Buik. Enne, er zijn weer een hoop bekende moeders opgetrommeld die de aanstaande jonge moeders bijstaan tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna.

Vier Handen Op Eén Buik

Stel je voor: je bent jong en je raakt zwanger. Ongetwijfeld schieten er dan een heleboel vragen door je hoofd heen. Wil ik het kind houden? Hoe ga ik mijn zwangerschap combineren met school of werk? Hoe ga ik het kindje opvoeden? Heb ik voldoende hulp om het kind op te voeden? En ga zo maar door. Hoe mooi een zwangerschap en het ouderschap ook is, het is absoluut geen piece of cake. Vooral als je ook nog eens piepjong bent.

Daarom trommelt Vier Handen Op Eén Buik elk seizoen weer bekende moeders op om de aanstaande tienermoeders een handje te helpen. Want wat komt er eigenlijk kijken bij een zwangerschap? Waar moet je rekening mee houden?

Bekende moeders

In het nieuwe seizoen kunnen de aanstaande jonge moeders op hulp rekenen van niemand minder dan Maxime Meiland, zangeres Leona Philippo en realityster Channah Koerten. Ook presentatrice Angela Groothuizen en parents Airen Mylène en Taeke Taekema maken hun opwachting in het programma. Karin Bloemen en Victoria Koblenko gaan voor de tweede keer moeders bijstaan.

Het nieuwste seizoen is vanaf 14 september om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. In de eerste aflevering helpt Angela Groothuizen de zestienjarige Amy Marissa op haar weg naar het ouderschap.

Misschien ook voor jou:
Maxime Meiland zet jarige Leroy in het zonnetje met prachtige zwangerschapsfoto
Showbizz
  • Story, Superguide
  • BrunoPress