Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gaat Monica Geuze een nieuw televisieprogramma presenteren?

Wij zijn benieuwd!

monica geuze televisieprogramma

Monica Geuze kan al heel wat presenteerklussen aan haar CV toevoegen. Zo heeft ze verschillende seizoenen van Temptation Island mogen presenteren, was ze te zien als de host van Love Island Nederland en presenteert ze nu De Bachelor. Maarre, dat is nog niet alles! Zo lijkt het erop dat ze binnenkort weer een nieuw programma mag toevoegen aan dit lijstje.

Temptation Island 2.0

In de podcast Tina's TV Update, deelt Tina Nijkamp altijd de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van televisie. En zo onthulde ze dus ook recent dat Monica Geuze een nieuw programma gaat presenteren. Yay!

"Het is een soort Temptation Island, maar dan anders. Temptation Island gaat over koppels die de verleiding moeten weerstaan. Over dat programma is veel rumoer door kandidaten die hebben geklaagd. RTL zal zich zeker de komende tijd niet wagen aan het concept, omdat het niet meer past in 2024 in Nederland. Gek genoeg is Temptation Island in heel veel andere landen wel op de buis en een groot succes. Maar in Nederland is er te veel gedoe over", aldus Tina.

Power Koppel

Het nieuwe programma waar Tina het over heeft is het programma Power Koppel – de grote vervanger van Temptation Island. "Koppels moeten gaan testen hoe goed ze elkaar kennen, een liefdestest. Het wordt in Nederland opgenomen, dus niet op een tropisch eiland." Wij zijn benieuwd!

Nieuwe lover

Maar een nieuw programma is niet het enige waar Monica zich mee bezighoudt. Zo onthulde ze recent ook dat ze een nieuwe vriend heeft!

In de podcast Geuze & Gorgels deelde Monica Geuze het leuke nieuws. "Ik heb weer een vriendje", deelde ze. Behalve dat ze weer happily in love is, wil de presentatrice niet veel kwijt over haar liefdesleven. "Dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt." Wel vertelt ze dat ze helemaal in de wolken is met haar nieuwe vriend. "Ik ben heel blij en dat is het." Aahw!

Showbizz
  • Love Reality
  • NL Beeld