Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Michael over contact met de andere deelnemers: 'Daar ben ik heel blij mee' 

Ook doet hij een boekje open over zijn liefdesleven.

Michael en Marcel

Hij vond dan niet de liefde van zijn leven tijdens zijn deelname aan Prince Charming, maar hij hield er wel veel mooie vriendschappen aan over. Aan Grazia vertelt Michael hoe zijn contact met Chris en de andere mannen nu is én of hij inmiddels nog steeds vrijgezel is.

Contact Chris

Ze hadden dan geen romantische klik, maar er was wel degelijk een klik tussen Michael en Chris. Niet zo gek dat ze na hun Prince Charming-avontuur dan ook nog steeds contact hebben. “Ons contact is goed”, reageert Michael enthousiast. “We spreken elkaar zeker. Gewoon via de app, of we bellen even. Chris is echt een heel leuke jongen.”

Hoewel Michael Chris erg leuk vindt, was het waarschijnlijk niks tussen de heren geworden als Michael langer in het programma had gezeten. Zo was in de preview van aflevering acht te zien dat Chris openstaat voor een open relatie. Iets wat niet aan Michael besteed is. “Als zoiets jou en je partner blij maakt: helemaal leuk. Maar het is niet iets voor mij. Zoiets is voor mij een dealbreaker. Ik hoef mijn man niet met andere mannen te delen. You do you and I do me.”

Contact andere deelnemers

De vonk sloeg dan niet over tussen Michael en Chris, maar had Michael stiekem niet een oogje op een van de andere mannen? “Nee, helemaal niet", zegt Michael. "Alle mannen zijn knap, leuk én intelligent – de meesten dan”, grapt Michael. “Maar ik stond vooral open voor een vriendschap met hen, dan voor iets anders. Ik heb namelijk niet heel veel vrienden die ook in Nederland wonen. Ik ben er heel content mee dat ik zoveel vriendschappen overhield aan het programma.”

“Ik spreek Lesley, Scott en Olav best vaak. Ooh, en Roy en Bobbi ook! En Marcel natuurlijk ook nog. We gaan vaak samen met de honden wandelen. We hebben allebei een Corgi, dus dan gaan we samen naar het park met Pepper (Marcels Corgi, red.) en Barbara (Michaels Corgi red.)”

“Eigenlijk spreek ik iedereen regelmatig. Ik heb leuke vrienden gemaakt door Prince Charming. Dat is denk ik de mooiste ervaring die ik eruit heb gehaald.” Awh!

Misschien ook voor jou:
Aha: dit deden de mannen van Prince Charming tussen de opnames door