Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Westfield Mall of the Netherlands organiseert tweede editie van Westfield Good Festival

En dit is er allemaal te doen!

Westfield Mall of the Netherlands

Van 13 tot 20 mei vindt de tweede editie van het Westfield Good Festival plaatst. Tijdens dit festival wil Westfield Mall of the Netherlands mensen aansporen om bewuster na te denken over hun koopgedrag. Een week lang kun je daarom meedoen aan diverse inspirerende workshops en activiteiten.

Don’t leave me hanging 

Tijdens het festival is Don’t leave me hanging het overkoepelende thema. Er is dan ook een groot kunstobject op het Central Plaza van het shopping center te bewonderen dat perfect aansluit bij dit thema. Dit kunstwerk is namelijk gemaakt van maar liefst 90 kledingstukken die een tweede leven verdienen.

Het stuk bevat kledingstukken van stijliconen Anna Nooshin en Yeliz Çiçek, en fashion stylist Isaa Geeratz wist de coolste items voor het kunstwerk te verzamelen. De drie hopen dat bezoekers geïnspireerd worden om items die zijn weggestopt in je kast een herwaardering te geven. Ook kun je items van onder meer Frankie Brown, Etoile, Triumph, C&A, Miccy’s en G-Star RAW spotten in het kunstwerk.

Workshops en activiteiten

Tijdens het festival kun je ook genieten van diverse workshops om je kleding een tweede leven te geven. Alle workshops vinden in de Don’t leave me hanging!-kunstinstallatie plaats. Hoe leuk!

Welke workshops er zijn? Je vindt ze hieronder:

Vrijdag 17 mei
Denim re-use workshop UseDem
10.00 – 16.00 uur

Zaterdag 18 mei
Lego Masters workshop by Jan & Julien
13.00 – 16.00 uur

Zondag 19 mei
Lego Masters workshop by Jan & Julien
12.00 – 15.00 uur

Maandag 20 mei
Screen printing workshop by Vliering Studios
13.00 – 16.00 uur

Disco-toiletten

Breng jij al eerder een bezoek aan Westfield Mall of the Netherlands? Lucky you. Van 6 tot en met 12 mei brengt het shopping center namelijk op een heel leuke manier ode aan het Eurovisie Songfestival. Geïnspireerd op het Eurovisie Songfestival, transformeert Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam tot waar podium met de Eurovision Disco Toilet Takeover.

Zo dans je door de discogang, show jij je dansmoves op de LED dansvloer met Europapa on repeat, maak jij een selfie voor de Klein-inspired spiegels én ga je in stijl naar het toilet in één van vier unieke toilethokjes. In de Breaking News Flash Room waan je je als nieuwspresentator waar je al het nieuws rondom Joost kunt vinden. In de Neon Graffiti Roon kun je jezelf vastleggen, in de Holographic Mirror Room kun je dansen en in de Royal Blue Suite kun je Joost veel succes wensen. Hoe leuk!

Fashion
  • Westfield Mall of the Netherlands