Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Holly Mae Brood en Juvat Westendorp te zien in nieuwe romantische komedie

En de trailer belooft veel goeds!

Holly Mae Brood en Juvat Westendorp

Voor een romantische komedie zijn wij altijd wel te porren. We kijken nu dan ook al enorm uit naar de film De Break-Up Club. Niemand minder dan Juvat Westendorp en Holly Mae Brood spelen de hoofdrollen in deze feelgood komedie en dít zijn de eerste beelden.

De Break-Up Club

De makers van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Zwaar Verliefd! en Bed & Breakfast komen in de zomer met een nieuwe romcom: De Break-Up Club. De film gaat over Dylan (Juvat Westendorp) die een onbezorgd leven leidt en met zijn vriend Mike een wel heel bijzonder bedrijf heeft. Met hun bedrijf De Break-Up Club bieden de heren namelijk een unieke service aan: het uitmaken van relaties.

De zaken lopen voor Dylan gesmeerd, totdat hij wordt ingehuurd om journalist Zoë (Holly Mae Brood) te dumpen. Zoë laat het er niet bij en wil een vernietigend verhaal uit te werken over De Break-Up Club. Ze besluit daarom een paar dagen mee te lopen met Dylan. Hoewel Zoë aanvankelijk niet bepaald onder de indruk is van Dylan, lijkt dat gaandeweg te veranderen...

In The Break-Up Club zijn ook rollen weggelegd voor niemand minder dan Oscar Aerts, Sarah Bannier, Birgit Schuurman, Han Oldigs en Cynthia Abma. De film wordt geregisseerd door Jonathan Elbers (die eerder ook Only You regisseerde) en Gerben Hetebrij neemt het script voor zijn rekening.

Hoewel we er nu al naar uitkijken om De Break-Up Club in de bioscoop te zien, moeten we nog even geduld hebben. De film is vanaf 12 september te zien op het witte doek. Wij noteren het alvast in onze agenda!

Showbizz
  • Dutch FilmWorks