Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Beate over contact met andere deelnemers

Ook deelt ze wat ze het meest miste in de villa. 

Beate

Beate vond dan niet de liefde tijdens haar deelname aan De Bachelor, maar ze hield er wel een aantal mooie vriendschappen aan over. Zo vertelt ze als ze te gast is bij de Heerlie De Podcast dat ze alle meiden die meededen aan De Bachelor nog regelmatig spreekt.

Villa delen

Aangezien het huidige seizoen van De Bachelor twee bachelors heeft, doen er ook twee keer zoveel meiden mee aan dit seizoen. Toch viel het volgens Beate reuze mee om met zoveel meiden samen te wonen. "We zaten echt in een grote villa, met veel ruimte", stelt ze nuchter in Heerlie De Podcast.

Wel moesten alle meiden een kamer delen. "Achteraf was dat harstikke leuk", blikt Beate terug. De kamerverdeling ging volgens haar heel makkelijk. "Aan het einde van de eerste dag, na de houseparty, was ik zo moe. Ik wilde graag naar bed. Dus ik vroeg: hoe zit het met de kamers? Ik kon er gewoon eentje kiezen. Daarna ging iedereen ook op zoek naar een kamer, maar niemand kwam bij mij."

"Uiteindelijk kwam Amber bij mij op de kamer. Zij had nog geen kamer, en iemand moest natuurlijk bij mij. Ze was er een beetje gereserveerd in. Ik was niet haar eerste keus", lacht Beate. "Maar later zijn we echt heel goede vriendinnen geworden. Ze was echt een top roommate."

Contact

Wie meedoet aan De Bachelor hoopt natuurlijk veel dates te scoren. Tijdens één-op-één-dates kun je je potentiële lover immers goed leren kennen. Ga je echter niet op date? Dan blijf je in de villa achter. Degenen die achterblijven kunnen lekker zwemmen of lezen. Toch was er wel iets wat Beate heel erg miste als ze in de villa was. "Ik miste dus heel erg het hebben van mijn telefoon", geeft Beate toe. "Dat vond ik heel vervelend, want je bent totaal afgesloten van de buitenwereld."

Gelukkig kon Beate het heel goed vinden met de dames die ook in de villa verbleven, waardoor ze zich niet snel hoefde te vervelen. Het is dan ook niet zo gek dat Beate met alle dames nog contact heeft. "We zitten met z'n allen in een groepsapp en we zijn laatst met z'n allen naar de première van Máxima geweest", deelt Beate. "Binnenkort zien we elkaar ook weer tijdens de reünie."

Telefoon

Hoewel Beate haar 'echte' telefoon niet bij zich had tijdens de opnames, had ze er wel een andere telefoon bij zich. Normaliter moeten alle deelnemers die meedoen aan De Bachelor hun telefoon inleveren, maar voor Beate werd een uitzondering gemaakt. "Mijn insulinepomp is namelijk verbonden met een app op mijn telefoon", vertelde ze onlangs aan Grazia. "Ik had daarom een telefoon zonder simkaart meegenomen. Op deze telefoon stonden alleen de apps die ik voor mijn diabetes gebruik."

Overigens had Beate haar 'echte' telefoon niet bij zich tijdens de opnames. "Mijn telefoon waar alles opstaat, zoals WhatsApp, moest ik uiteraard wel inleveren bij de productie."

Showbizz
  • Jasper Suyk