Maxime Meiland poseert met baby belly op Instagram: ‘Still preggo’

'Meid, wat ben je prachtig', klinkt het in de reacties.

Het duurt niet lang meer tot de little girl van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer geboren wordt. Maxime heeft al een flinke babybuik en pronkt hier maar al te graag mee op Instagram. Wij houden de beauty absoluut niet tegen, want wat ziet Maxime er fantastisch uit.

‘Still preggo’

Op de foto die Maxime op Instagram deelt zien we de Meiland-telg in een prachtige zwarte jurk poseren. De babybuik van Maxime is onmisbaar op de foto en ook de caption bewijst dat de beauty haar kleine meid nog steeds bij zich draagt.

Still preggo”, schrijft Maxime bij de foto. Het duurt niet lang tot de lovende reacties onder de post binnenstromen. “Meid, wat ben je prachtig” en “Wat ben je mooi zwanger”, klinkt het in de reacties.

Babynaam

De kleine meid zal niet lang meer op zich laten wachten, dus Maxime en Leroy hebben inmiddels de babynaam al definitief in hun hoofd zitten. In een video op Instagram beantwoordden Maxime en Leroy onlangs een aantal prangende vragen van hun volgers. Een daarvan was of het stel al het een en ander kon verklappen over de naam voor hun dochtertje. Leroy vertelde dat hij deze heeft bedacht. “Ik moest wel in het begin even wennen hoor”, gaf Maxime aan. “Omdat het ook een naam is die je niet zo heel veel hoort. Ik ken ook eigenlijk niemand die zo heet.”

Leroy hoorde de naam op een draaidag en wist meteen dat dit ‘m zou worden. “Als je weet dat je een baby krijgt, ga je op elke naam letten. En toen stelde zij zichzelf voor en dacht ik: wauw, dit is wel een mooie naam.” Maxime vertelde dat er nog meer namen op het lijstje stonden. “We vonden die oud-Hollandse namen ook wel leuk, zoals Teuntje”, aldus Maxime. “Maar dat past dan toch niet.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws