Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó gaat het nu met Oh Oh Cherso-koppel Roos en Vincent

Roos deelt een openhartig bericht op Instagram.

Oh Oh Cherso

In de Oh Oh-serie waren de twee al een stelletje en dat zijn ze nu nog steeds. We hebben het natuurlijk over Roos en Vincent, beter bekend als Little Princess en Sniper. Inmiddels zijn de twee al bijna twaalf jaar samen en plaatsen ze regelmatig schattige kiekjes op Instagram.

Mijlpaal

Roos en Vincent vormden al tijdens de opnames van Oh Oh Cherso in 2010 een stelletje. En wie had dat gedacht, want zo'n twaalf jaar later is het stel nog steeds bij elkaar. Roos is na Oh Oh Cherso nog te zien geweest in Echte meisjes op zoek naar zichzelf maar begon daarna samen met lover Vincent aan een rustig leven. Het realitykoppel heeft hun liefde ondertussen bekroond met twee zoontjes: Jesse (4) en Seph (bijna 2). Op Instagram staat Roos regelmatig stil bij haar happy family.

"Alweer bijna 2 jaar geleden… Ik kan het bijna niet geloven hoe snel de tijd gaat!!", schreef Roos vorige maand bij een kiekje van Vincent met Jesse en baby Seph, die al bijna weer twee kaarsjes mag uitblazen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ♡ Roos (@roosvgelder)

Verleden

Naast lieve kiekjes van Seph en Jesse deelt Roos soms ook emotionelere dingen van het moederschap. Zo blikt ze terug de miskramen die ze heeft gehad. "Nooit zal ik het moment meer vergeten, ik ging liggen op de bank en de verloskundige vroeg of ik voorkeur had", schreef Roos. "Ik antwoordde een gezond kindje graag. En ik meende het, het maakte niet uit. Met de miskramen die ik had gehad wist ik maar al te goed dat het allemaal niet vanzelfsprekend is en ik heb altijd gedacht 2 jongens te krijgen", vervolgt ze.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ♡ Roos (@roosvgelder)

Jongens

"Dit was goed, helemaal goed. Een meisje ook goed, allebei mooi en ik voelde dat echt zo. Totdat ze het echo-apparaat op mijn buik zetten en vertelde dat we nog een zoon zouden krijgen. Ik kon het niet geloven, wat er in mijn hoofd gebeurde kan ik moeilijk beschrijven. Er kwam een ongeloof, paniek en zelfs een soort afkeer voor deze zwangerschap." Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen en geniet Roos nog elke dag van haar lieve gezinnetje.

"Ervaar je op dit moment hetzelfde, weet dat het oké is. Dat het er mag zijn, praat er over dat lucht echt op en wordt het vast weer rustig in je hoofd zodat je hopelijk kan genieten van je zwangerschap 🤎", aldus Roos.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Showbizz
  • Shownieuws
  • Brunopress, Instagram