Zien: Maxime Meiland showt prachtige baby belly

Wat straalt ze!

Nog eventjes en dan krijgen Maxime Meiland en Leroy Molkenboer hun little girl. Het zijn nu dus echt de laatste loodjes voor de Meiland-telg. Ook haar volgers mogen meegenieten van de zwangerschap en dus deelt ze regelmatig een kiekje van haar zwangere buik. Zo ook gisteren, waar ze haar mooie baby belly trots showt.

Nog even…

Het is echt nog even doorbikkelen voor Maxime, want in september is ze uitgerekend. Aan haar prachtige buik te zien kan het in ieder geval elk moment gebeuren. Op haar Instagram Stories deelt ze een foto van haar zwangere buik. And look at the glow!

Shownieuws wist de prachtige foto vast te leggen. Je bekijkt 'm HIER!

‘Still preggo’

Onlangs deelde Maxime een andere prachtige foto waar ze met haar baby belly poseert. Ook haar volgers zien dat de blondine een mooie pregnancy glow heeft. Onder de foto zijn er dus veel positieve reacties te lezen, zoals “Meid, wat ben je prachtig” en “Wat ben je mooi zwanger”. En wij sluiten ons daar helemaal bij aan. Bekijk de prachtige foto hieronder!

Aan de wijn

In de eerste aflevering van Chateau Meiland zagen we Maxime en Leroy al druk bezig met de kinderkamer. Als het aan Maxime ligt, wordt de babykamer chateauwaardig. Iets wat Martien uiteraard kan waarderen. Ook konden we in de aflevering zien dat Maxime ondertussen snakt naar een wijntje. We hopen dat ze snel gaat bevallen zodat ze weer aan een glas rosé kan nippen!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws