Robin Martens verklapt wanneer ze uitgerekend is

Aha!

Lees ook

Robin Martens is al ruim zes maanden in verwachting van haar baby girl. Het is dan ook aftellen tot de uitgerekende datum. Wat die uitgerekende datum precies is? Daar doet de actrice niet geheimzinnig over.

Uitgerekende datum

Eind januari maakte Robin bekend dat zij en lover Benjamin een kindje verwachten. “Ik ben zwanger!!! Thank god for this miracle“, schreef ze destijds op Instagram. De actrice steekt haar blijdschap over de zwangerschap niet onder stoelen of banken. Haar Instagrampagina staat dan ook vol prachtige foto's met haar baby bump en onlangs onthulde ze ook het geslacht van haar baby: “It's a healthy baby girl.”

Robin is overduidelijk niet geheimzinnig over haar pregnancy en deelt alle ins and outs graag met haar volgers. Zo ook de datum waarop ze uitgerekend is. “Slechts vijf procent van de baby's wordt geboren op de uitgerekende datum. Wie van mijn volgers heeft een baby gekregen op de uitgerekende datum?”, schrijft ze onder een prachtige foto waarop ze met haar babybuik poseert. “En voor de andere papa/mama-volgers, hoeveel weken kwam hij/zij eerder of later dan de uitgerekende datum? Ik ben benieuwd.”

Nu zijn wij natuurlijk wel héél benieuwd geworden wanneer de GTST-actrice zélf is uitgerekend. “Ik ben 1 augustus uitgerekend”, verklapt Robin.

Ervaringen

De reacties op Robins vragen stromen binnen onder de foto. “Op de uitgerekende datum begonnen de weëen en de dag daarna is hij geboren”, reageert iemand. “Mijn oudste kwam zeven dagen na de uitgerekende datum en mijn jongste precies op de uitgerekende datum”, laat een ander weten. “Allebei de kids kwamen ongeveer anderhalve week eerder, maar ik werd beide keren ingeleid”, vertelt iemand. Het kan dus alle kanten op!

Tv-stylist Maik de Boer kan het niet laten om een grapje achter te laten onder het kiekje van Robin. “Mijne blijft al vijf jaar zitten”, schrijft hij.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook