Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prachtig: Robin Martens deelt foto van baby bump

De actrice ziet er stunning uit.

Robin Martens

Robin Martens is al zo'n zes maanden in verwachting van een kindje. De actrice heeft inmiddels al een flinke buik en deelt dit vol trots op Instagram.

Baby bump

"Ik ben nu 6 maanden zwanger. Dat kun je ook wel zien aan het buikje", deelt Robin bij de foto op Instagram. Op de foto poseert de zwangere beauty op een klein strandje in een lange rode jurk, terwijl ze trots haar buik vasthoudt.

Hoewel de actrice haar volgers op Instagram goed op de hoogte houdt van haar zwangerschap, is dit de eerste keer dat ze haar baby bump zo duidelijk laat zien.

Een wonder

Robin en lover Benjamin onthulden in januari dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. "Ik ben zwanger!!!! Thank God for this miracle", liet de voormalig GTST-actrice op Instagram weten bij een mooie foto samen met haar grote liefde.

Niet veel later maakten ze bekend dat het een meisje wordt en gaven ze een update over de de zwangerschap. "De twintig weken echo was erg bijzonder en de kleine beweegt lekker veel, zo gezellig in mijn buik! Kon ik maar 24/7 naar je kijken via een echoapparaat", aldus Robin.

Misschien ook voor jou:
Robin Martens zet vriend in het zonnetje met prachtige foto
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram