Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Millennial pink: de lente/zomer trend die je niet mag missen!

On Wednesday we wear Millennial Pink!

millennial pink

De lente draait natuurlijk helemaal om kleur en dit seizoen zijn wij in onze pink era! De mode-industrie brengt een verfrissende golf van kleuren met zich mee, en dit seizoen springt er één kleur uit: Millennial Pink. Onze Pinterest-feed wordt overspoeld met de verschillende tinten van deze kleur en we kunnen er geen genoeg van krijgen! Of je nu gaat voor een gedurfde all-pink look of subtiel roze accenten toevoegt aan je outfit, bij NIKKIE vind je de perfecte items om deze trend tot leven te brengen.

Millennial Pink’s comeback

Millennial pink is terug van weggeweest en domineert onze Instagram- en Pinterest-feeds als nooit tevoren. Deze zachte, poederachtige tint heeft een perfecte mix van speelsheid en elegantie. Het is niet overdreven barbieroze, niet te opvallend fuchsia en ook niet te perzik, maar precies goed. Je kunt de kleur moeiteloos combineren met andere kleuren en stijlen van de NIKKIE-collecties. Of je het nu gebruikt in je kleding, interieur of make-up, het voegt altijd een vleugje elegantie toe.

Nostalgische droom

Voor veel mensen brengt Millennial Pink een gevoel van nostalgie met zich mee, waardoor het vooral geliefd is onder millennials. Het lijkt een beetje op een nostalgische droom die weer tot leven komt, en een vleugje jeugdige elegantie toevoegt. Ook Nikkie Plessen is deze trend niet ontgaan en laat zien hoe jij deze trend helemaal eigen kan maken.

Voor ieder wat wils

Wat je stijl ook is, bij N BRANDS vind je alles wat je nodig hebt om deze trend te omarmen. Van schattige kanten jurkjes tot elegante pakken, stoere denim sets en cargo broeken. Er is voor ieder wat wils in de collecties van NIKKIE om je eigen unieke stijl uit te drukken.

On Wednesday we wear Millennial Pink

Millennial Pink is een veelzijdige en tijdloze keuze die perfect is voor elke gelegenheid. Voor een relaxte alledaagse look kun je bijvoorbeeld een roze top combineren met jeans, terwijl een all-pink pak een elegante en toch eigentijdse kantoor-outfit creëert. Heb je een avondje uit op de planning staan? No worries, bij NIKKIE vind je ook prachtige jurken die perfect zijn voor speciale gelegenheden. Of het nu gaat om een formele bijeenkomst, een ontspannen dag thuis of een avondje uit, Millennial Pink is altijd de ideale keuze voor elke gelegenheid.

Finishing touch

Geef je look de finishing touch met een Millennial Pink accessoire, zoals een cute roze NIKKIE-tasje of omarm de trend met je make-up. Bij N BEAUTY vind je ook make-up producten in deze tint, zoals een heerlijke plumping gloss voor vollere lippen of een subtiele roze blush voor op je wangen. Ben je klaar om deze trend te omarmen? Ontdek dan de uitgebreide collectie van NIKKIE en FIFTH HOUSE en loop er helemaal on trend bij dit seizoen!

Fashion
  • NIKKIE
  • NIKKIE