Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Robin Martens onthult geslacht van eerste kindje

"We hebben mega leuke namen", onthult de mommy to be.

robin martens

Robin Martens en lover Benjamin onthulden onlangs dat zij in verwachting zijn van hun eerste kindje. Het geslacht van de baby bleef nog voor een lange tijd geheim, maar inmiddels brengen de twee ook dat nieuwtje naar buiten.

It's a...

Op Instagram zien we de knappe mommy to be samen met haar vriend Benjamin. Het is een bijzondere dag voor het tweetal, want niet alleen onthullen de aanstaande ouders het geslacht van hun ongeboren kindje, ook vieren ze vandaag allebei hun verjaardag. De twee poseren op de foto met een roze én een blauwe ballon. Op de laatste foto is echter te zien dat de blauwe ballon kapot wordt geprikt.

"It's a healthy baby girl", schrijft Robin onder de foto. "Papa en mama zijn vandaag op dezelfde dag jarig en om dat te vieren onthullen we aan jullie dat we een meisje krijgen."

Bijzondere periode

Behalve dat de twee een meisje verwachten, laat Robin ook weten hoe de zwangerschap tot nu toe verloopt. "De twintig weken echo was erg bijzonder en de kleine beweegt lekker veel, zo gezellig in mijn buik! Kon ik maar 24/7 naar je kijken via een echoapparaat."

Hoewel de actrice – uiteraard – nog niets loslaat over de naam van het ongeboren meisje, kan Robin niet wachten om dit bij de geboorte naar buiten te brengen. "Het is heel leuk om te weten of het een jongetje of een meisje is, allebei was helemaal leuk geweest. We hebben mega leuke namen. Ik kan echt niet wachten!"

Misschien ook voor jou:
Robin Martens openhartig over haar kanker: ‘Het tekent je voor het leven’ 
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram