Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: Bershka verkoopt prachtige zomer musthave

Dat wordt rennen!

bershka zomer musthave

Shoppen: wie houdt er nou niet van? Enne, nu we 24/7 worden geïnfluenced op social media, zijn onze (online) winkelmandjes nóg vaker gevuld. Zo ook met deze prachtige blazer van de Bershka, die inmiddels he-le-maal viraal gaat. Wees er dus snel bij voordat-ie uitverkocht is!

Zomergarderobe

Nu de warmere maanden er weer aan komen, pas je ook je garderobe aan op het weer. Zo mogen de dikke jassen weer de kast in, en kun je je zomerjassen én blazers er weer uittrekken. Finally!

Maar natuurlijk wil je ook wat nieuwe items scoren voor je zomergarderobe. En laat de Bershka nou hét zomer-item in hun collectie hebben hangen!

Asymmetrische blazer

De kledingwinkel verkoopt een te gekke asymmetrische blazer die je deze zomer wel in je kast moét hebben hangen. De blazer heeft een prachtige beige kleur, bevat lichte krijtstrepen en zitten er knoopjes aan de mouwen en op de voorkant van het jasje. De blazer bevat daarnaast ook een bandje waardoor je hem kunt dragen als een off shoulder lookje.

Zo zie je maar: net zo leuk als een normale blazer, maar dan tóch een tikkeltje anders. Enne, ook menig vrouw is achter deze blazer gekomen, aangezien ze nu massaal worden gekocht in de winkels.

Asymmetrische blazer met bandje – €59,99 (Bershka).

Zo style je hem

Maar dan is het natuurlijk nog de vraag hoe je de blazer kunt stylen. Gelukkig is daar TikTok to the rescue! Zo zien we op het platform dat veel meiden de blazer op verschillende manieren mixen en matchen. Style hem bijvoorbeeld met een oversized jeans en een witte blouse. Wil je je look toch wat meer opspicen? Kies dan voor een zwarte rok, een strak topje en hoge hakken. Zo zijn er nog veel meer verschillende manieren om de blazer te stylen.

Dus waar wacht je nog op? Ren naar de Bershka voordat je te laat bent!

Fashion
  • Girlscene
  • Adobe Stock