Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Channah Koerten showt zwangere buik: 'Alweer tien dagen over tijd!'

Het zijn de laatste loodjes voor de reality-ster. 

Channah Koerten

Eind vorig jaar deelde Channah Koerten het geweldige nieuws dat ze in verwachting is van haar derde kindje. Samen met haar lover Nordin Besling, telt de dagen tot haar bevalling af. Op Instagram laat ze haar volgers dan ook weten dat het nog niet zover is.

Vroeggeboorte

In februari vertelde ze, in een aflevering van de podcast Grabbel & Gebabbel, dat ze last had van een bacterie. Deze kon wel eens gevaarlijk zijn voor haar zwangerschap. "Ik heb een bacterie die ruikt naar ui of knoflook. Hij zit in mijn lichaam en elke keer ruik ik het op een andere plek", vertelde ze. Hierdoor durfde ze ook niet meer naar buiten. "Deze bacterie kan een zwangerschap vroegtijdig afbreken", legde ze uit. "Nu ben ik gelukkig al heel ver en ben ik al over die periode heen, maar wat 'ie nog wel kan veroorzaken is vroeggeboorte", voegde ze toe.

Over tijd

Dat is gelukkig niet gebeurd en inmiddels is Channah zelfs al tien dagen over tijd, zo deelt ze op Instagram. Vanuit haar slaapkamer op Curaçao laat de mommy to be haar buik met trots zien aan haar volgers.

Reacties

In de comment section wensen veel moeders de reality-ster succes met de laatste loodjes. "Oh meid en met die warmte! Je zal het wel zwaar hebben al zie je er nog prachtig uit! succes met de bevalling!", zegt één van haar volgers. Ook namens Grazia wensen we Channah heel veel succes met de laatste loodjes.

Showbizz
  • Instagram @channahkoerten
  • NL Beeld