Prince Charmings Mitchell blikt terug op mooiste momenten in de villa

"Dat was ontzettend lief van Sezer."

Lees ook

Mitchell wist dan niet de liefde te vinden in Prince Charming, én besloot zelfs vroegtijdig de villa te verlaten. Toch kijkt hij met veel plezier terug op zijn tijd in de villa. Hij is dankbaar voor de mooie momenten die hij beleefde en voor de vriendschap die hij met Sezer opbouwde.

Mooie momenten

Hoewel de Prince Charming-cast en crew zo’n tien uur per dag filmen, zijn er genoeg momenten die niet worden opgenomen of worden uitgezonden. Mitchell sprak in Prince Charming al eens over de hechte band die hij opbouwde met Sezer, maar daar was niet veel van te zien in de afleveringen.

Zo kwam al eens aan bod dat Mitchell in de woonkamer sliep. Hij snurkte, en dus wilde een aantal kandidaten geen kamer met hem delen. Maar Mitchell werd heus niet in de steek gelaten. “Die vier nachten dat ik in de woonkamer op de bank sliep, besloot Sezer om zijn matras te pakken en naast me op de grond te gaan liggen. Dat was ontzettend lief”, vertelt Mitchell aan Grazia.

“We hebben samen echt de leukste nachten gehad; soms hadden we maar twee uurtjes geslapen. Dan zaten we buiten aan de rode wijn en waren we lekker aan het praten. De productie kwam weleens naar ons toe van: “Joh, moeten jullie niet naar bed?” Ik heb echt een leuke tijd met hem gehad.”

Eenzaam

Na een aanvaring in de villa met Dignum, Ferdi en Rick besluit Mitchell vroegtijdig de villa te verlaten. Maar hij vermoedt dat hij langer in het programma was gebleven als Sezer nog in de villa zat. “Dat denk ik wel, ja. Er zijn maar weinig mensen die vier nachten naast je in de woonkamer gaan liggen. Daardoor was het ook lastig toen hij er niet meer was; dan blijf je alleen over.”

Marcello, met wie ik ook een goede band had, was er ook al uit. Dan wordt het wel eenzaam. Zeker als er verschillende groepjes onder de kandidaten worden gevormd.”

On- en off-camera

Mitchell heeft gelukkig vooral mooie herinneringen overgehouden aan zijn deelname aan Prince Charming. “Een van mijn mooiste herinneringen is alleen niet uitgezonden. Dat was een heel goed gesprek met Sezer. We hadden het openhartig over onze coming-out, en dat gesprek is me het meest bijgebleven.” Niet zo gek dat Sezer en Mitchell dan nog steeds goed contact hebben.

Hoewel een aantal momenten niet werd uitgezonden, zijn er ook genoeg gebeurtenissen die wel de afleveringen haalden. Hoe vindt Mitchell het eigenlijk om zichzelf terug te zien op tv? “Leuk!”, vertelt hij enthousiast. “Soms denk ik wel: oh, Mitch, had dat nou wat genuanceerder gezegd. Maar ik ben nou eenmaal iemand die het hart op de tong draagt en zegt waar het opstaat.”

Hij herkent zich dan ook wel in de beelden. “Er is veel beeldmateriaal en daar moet een keus in worden gemaakt. Het ene moment kom je er dan beter uit dan op het andere moment. Maar ik kijk er goed op terug.”

Liefdesleven

Mitchell verliet helaas single de villa, maar hoe staat het er nu voor met zijn liefdesleven? “Dat is heel saai”, lacht Mitchell. “Nee, ik ben de ware nog niet tegengekomen.”

Toch heeft de entertainer geen gebrek aan aandacht. Zo krijgt hij behoorlijk wat DM’s binnen. “Die komen aan de lopende band binnen.” Toch lijkt het erop dat hij niet ingaat op de date-verzoeken. “Dat vind ik weer zo lastig. Dan vraag ik me af of ze me een berichtje sturen, omdat ik op tv ben of omdat ze me daadwerkelijk leuk vinden.”

Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook