doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Beluister hier de tracks van Prince Charmings Sezer

Sezer over de mannen van Prince Charming: ‘We zijn echt een familie geworden’

"In een familie heb je ook weleens ruzie met elkaar."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sezer

Sezer Turan wist dan niet het hart van Marvin te veroveren tijdens zijn deelname aan Prince Charming, maar heeft wel een paar hechte vriendschappen opgebouwd. Aan Grazia vertelt Sezer over de bijzondere band die hij heeft met een paar van de andere Prince Charming-kandidaten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Familie

Prince Charming zie ik als een van de mooiste avonturen uit mijn leven”, vertelt Sezer als we met hem bellen. “Ik heb er veel goede vrienden aan overgehouden. Iedereen is zo verschillend, dat maakt het heel bijzonder dat we een klik met elkaar kregen”, vervolgt de rapper. "Wij zijn eigenlijk gewoon een familie geworden."

In Prince Charming is te zien dat het niet altijd botert tussen alle mannen, maar dat hoort er volgens Sezer nu eenmaal bij. “In een familie heb je ook gewoon af en toe ruzie met elkaar; soms erger je je weleens aan elkaar.”

Bijzondere momenten

In de villa beleefde Sezer een paar mooie momenten met de andere mannen. “Soms ging ik in mijn eentje buiten in een hemelbed liggen en dan kwamen Mitchell en Diggie er ook bij om te praten. Dan pakten we er een wijntje bij en hadden we superleuke en diepgaande gesprekken.”

“Ik kan het heel goed vinden met Mitchell”, vertelt Sezer. Dat niet iedereen in de groep altijd even aardig deed tegen Mitchell is iets wat Sezer jammer vindt. “Er waren veel momenten met Mitchell – die niet in beeld zijn gekomen – dat hij niet zo hysterisch deed en doornormaal is. In de groep focusten sommigen zich alleen maar op zijn hysterische kant. Ik dacht toen: jullie moeten gewoon even met hem gaan zitten en praten, en dan verdwijnt je vooroordeel. Ik ging niet mee in die vooroordelen en kon het daarom ook goed vinden met hem.”

Mitchell is niet de enige met wie Sezer nog contact heeft. Zo heeft de rapper nog met Marvin himself en met de rest van de groep contact. “Ik spreek iedereen nog weleens, behalve Alastair. In de villa gingen we volwassen met elkaar om, maar ik hoef hem verder niet te spreken. Ik mag zijn karakter gewoon niet.”

Liefdesleven

Na zijn deelname aan Prince Charming heeft Sezer in Nederland helaas nog niet zijn prins op het witte paard gevonden. “Ik ben single, maar ik ben ook niet echt op zoek”, vertelt de rapper. “Ik ben nu dag en nacht bezig met mijn muziek. Gisteren heb ik een clip geschoten voor een nummer dat uitkomt in januari en binnenkort neem ik een videoshoot op waar ook andere jongens van Prince Charming in zitten.”

“Tuurlijk, als ik een leuke jongen leer kennen, sta ik daarvoor open. Maar omdat ik het zo druk heb met mijn muzikale carrière heb ik soms geen tijd en energie om iemand constant te bellen en te appen. Als je geïnteresseerd bent in iemand, wil je wel echt de tijd hebben voor diegene.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');