Wait, what?! Prince Charmings Tommy zagen we eerder in Geordie Shore

Sezer blikt terug op Prince Charming: 'Het is nooit leuk als je wordt afgewezen door iemand die je leuk vindt'

Toch kijkt Sezer met veel plezier terug op zijn deelname aan het programma.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sezer

Sezer Turan wist tijdens zijn deelname aan Prince Charming helaas niet het hart van Marvin te veroveren. In de vierde aflevering moet Sezer dan ook zijn koffers pakken en de villa verlaten. Met Grazia blikt de rapper terug op zijn Prince Charming-avontuur.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Jetski-date

Sezer ging dankzij Prince Charming een prachtig avontuur aan én hij mocht op een actieve date met Marvin. “Onze date was super," vertelt Sezer enthousiast. “We gingen jetskiën en zaten zo dicht bij elkaar. Als je iemand leuk vindt is het gewoon fijn als diegene tegen je aanzit.”

Sezer vervolgt dat de twee tijdens hun date veel plezier hadden. “De jetski was zo gaaf. Dat ding ging zo snel dat ik er gewoon spierpijn van kreeg; je moet het stuur zo goed vasthouden.”

Sezer op date met Marvin

Rappen

Na het jetskiën was er gelukkig ook ruimte voor een goed gesprek. Sezer wilde bovendien op zijn manier iets romantisch doen voor Marvin, en dat was rappen. “Toen Marvin aangaf dat hij met mij op date wilde, dacht ik meteen: hoe ga ik hem impressen?"

Sezer wilde het persoonlijk houden en besloot daarom een rap over Marvin te maken. “Ik ging de hele avond oefenen en de volgende ochtend stond ik zelfs eerder op om bij het zwembad te rappen. Ik wilde het allemaal uit mijn hoofd doen. Toen we op date gingen, ging het dan ook helemaal goed.”

Gevoelens

Hoewel Sezer een perfecte date met Marvin achter de rug had, kreeg Sezer tijdens de stropdasceremonie te horen dat hij de villa moest verlaten. “Ik vond Marvin vanaf het begin al leuk, en na onze date vond ik hem nog leuker. Daarom was ik wel echt in shock toen ik moest vertrekken. Het is natuurlijk nooit leuk als je wordt afgewezen door iemand die je echt interessant en leuk vindt.”

Toch kijkt Sezer niet met een wrok terug op de ceremonie. “Marvin meende het echt dat hij het jammer vond om me weg te sturen.” Ook was er geen woord van gelogen dat Marvin hoopte een vriendschap op te bouwen met Sezer.

Contact met Marvin

Sezer en Marvin sturen elkaar dan ook nog regelmatig berichten. “We hebben als vrienden nog contact met elkaar. Laatst verscheen een voorstukje van onze date op social media en toen hadden we het er weer even over hoe leuk onze date was”, vertelt Sezer. “Het is niet zo dat ik elke dag met hem app, maar af en toe vragen we wel even aan elkaar hoe het gaat.”

“Naast dat Marvin meedoet aan Prince Charming is hij gewoon een doodnormale, aardige jongen. Ik weet zeker dat we een keer met elkaar op stap gaan als we weer uit kunnen gaan. Het lijkt me sowieso leuk om met de hele groep op stap te gaan.”

"Het lijkt me leuk om met de hele groep op stap te gaan.”
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');