Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh! Er komt een documentaire over Taylor Swift

We can't wait!

taylor swift

Swifties opgelet! Entertainmentwebsite Variety laat weten dat er binnenkort een documentaire aankomt over Taylor Swift en talentenmanager Scott 'Scooter' Braun. Maar wat kunnen we hiervan precies verwachten?

Ruzie

De documentaire wordt in opdracht van Warner Bros. Discovery gemaakt en is onderdeel van de 'vs-reeks'. In deze reeks werden eerder documentaires over Jonny Depp en Amber Heard en Kim Kardashian en Kanye West gemaakt. Deze documentaire, genaamd 'Taylor Swift vs Scooter Braun: Bad blood' zal de nasleep en de overname van Taylor's muziekrechten door Braun in 2019 belichten in maar liefst twee delen. Lekker veel kijkplezier dus!

Twee kanten

Om beide kanten van het verhaal zo goed mogelijk te kunnen belichten wordt de documentaire dus in twee afleveringen opgesplitst. In de eerste aflevering wordt het standpunt van Taylor onder de loep genomen. Zij beweert geen inspraak gehad te hebben gehad in de overname van de rechten van de masteropnames. In de tweede aflevering zal het verhaal van Scooter worden uitgelicht en wordt er dieper ingegaan op de beschuldigingen aan zijn adres. Hij stelt dat Taylor niet wilde onderhandelen en in plaats daarvan een publieke vete aanwakkerde.

Breder trekken

In de documentairereeks krijgen de kijkers niet alleen een uitgebreide masterclass over muziekrechten, maar wordt ook de genderdynamiek in de muziekwereld en de invloed van de so called 'Swifties' onderzocht. Zowel juridische experts als journalisten en insiders van zowel Taylor als Scooter maken deel uit van de serie. De documentaire zal in juni al te zien zijn. Ready for it?

Showbizz
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld