doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sezer over de mannen van Prince Charming: ‘We zijn echt een familie geworden’

Prince Charmings Sezer doet boekje open over medekandidaat: 'Walgelijk persoon'

"Zulke type mensen kun je beter in de afvalbak gooien."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sezer

Prince Charming-deelnemer Sezer Turan wist helaas het hart van Marvin niet te veroveren. Samen met Alastair verliet hij de zonovergoten villa. En dat was iets waar Sezer niet héél erg vrolijk van werd.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Samen de villa verlaten

Het werd in de eerdere afleveringen al duidelijk dat het niet bepaald botert tussen Sezer en Alastair. Dat de twee tegelijkertijd de villa moesten verlaten, was dan ook voor Sezer niet iets om over naar huis te schrijven. In een Q&A via Instagram Stories vraagt een volger hoe deze vlucht is verlopen.

Sezer vertelt dat hij na zijn deelname aan Prince Charming nog tien dagen in Italië is gebleven. "Denk je nou echt dat ik met zo'n walgelijk persoon mijn tijd ga spenderen?", licht hij toe. "Zulke type mensen kun je beter in de afvalbak gooien. Bye."

Duidelijke uitleg

Het moge duidelijk zijn dat de twee het niet goed met elkaar kunnen vinden. In een volgende vraag legt Sezer uit waarop deze uitspraken gebaseerd zijn. "Alastair was voor mij de irritantste deelnemer, omdat hij geen respect en manieren heeft. En omdat hij judgemental is", begint hij. "Dat zijn karaktereigenschappen waar ik niet mee wil connecten."

Dat Sezer een vriendschap met Alastair niet meer ziet zitten, is inmiddels wel duidelijk. Alastair spreekt echter een stuk milder over Sezer. In een video op het Instagram-account van Prince Charmings Dignum vertelt Alastair zijn kant van het verhaal. "Ik zie het niet als een akkefietje. Ik heb ook weleens met mijn vrienden een woordenwisseling, maar we move on. We gaan niet er niet maandenlang meer over praten." Zou het dan toch nog goed komen tussen de twee?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');