Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x NÜ Denmark shopping voucher t.w.v. €100

Doe mee en maak kans!

WW

Het is weer woensdag en dat betekent dat er weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaarstaat. Dit keer mogen we 3x een online shopping voucher van NÜ Denmark t.w.v. €100 weggeven!

NÜ Denmark

De naam zegt het al: NÜ Denmark is een Deens merk dat kleding maakt voor de sterke en stijlbewuste vrouw. Jannie Lymann richtte het merk in 1997 op, en ze staat nog steeds aan het roer van NÜ Denmark. In elke collectie van NÜ Denmark staat de moderne vrouw centraal. NÜ wil de koele en eenvoudige stijl van het Noorden samenbrengen met de ruwe en verfijnde elementen van het Oosten. Het resultaat? Een veelzijdige, stijlvolle fusie. De items zijn bovendien goed te combineren, en zitten ook erg lekker!

SS24-collectie

De Spring Summer 2024-collectie van NÜ Denmark is geïnspireerd op het kustleven. Van rotsachtige kliffen tot wilde golven: het vertaalt zich allemaal terug in de getextureerde kledingstukken van het merk. In de collectie vind je onder meer prachtige jumpsuits, gehaakte tops, oogstrelende rokken, jurken met slangenprint, tijdloze blazers en nog veel meer. Bekijk hieronder een greep uit de collectie:

Win, win, win

Zie jij het helemaal zitten om je lente en zomer-garderobe aan te vullen met items van NÜ Denmark? Snappen we. We mogen daarom 3x een online shopping voucher t.w.v. €100 weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 15 mei. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.