Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Dee is bevallen van haar tweede kindje

Te lief!

dee en vriend

Geweldig nieuws voor Dee! Op Instagram maakt ze bekend dat zij en haar vriend Lars Gerbrands ouders zijn geworden van een tweede dochter. Enne, de eerste post van het gezin van vier is té schattig.

Babynaam

In de post deelt het stel gelijk de naam van de kleine meid. "Guusje Gerbrands 🤍 - Op 3 mei zijn wij ouders en Elin grote zus geworden van dit lieve kleine meisje. Meer dan trots op onze meiden", luidt de beschrijving. Dee liet eerder in haar video's al weten dat haar dochter Elin niet kon wachten om grote zus te worden.

Felicitaties

De liefdevolle felicitaties stromen binnen onder het bericht. Vrienden, volgers maar ook andere influencers feliciteren het gezin. Zo reageert Anouk Smulders: "Family of 4 ❤️❤️❤️❤️ happy b day guusje. Gefeliciteerd wat heerlijk deze foto x", en schrijft Danique Bossers, eigenaar van de fashion-webshop Most Wanted: "Gefeliciteerd!! ❤️" Ook Suzan en freek, Vonneke Bonneke en Ferdi Pool laten in de comment section hun felicitaties achter. Ook van Grazia van harte gefeliciteerd!

Zwangerschap

Het stel had nog niet zo lang hun huis verkocht, waar zij als gezin van drie woonden, toen Dee de zwangerschap bekend maakte. Tijdens haar zwangerschap werd het nieuwe huis volledig gerenoveerd. In de weekvlogs van Dee deelde ze de ongemakken die kwamen kijken bij het zwanger zijn in de tijd van verbouwen. Inmiddels is het huis af, dus de komende tijd kunnen ze daarin heerlijk cocoonen als kersvers gezin van vier!

Showbizz
  • Instagram @dee
  • NL Beeld