Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Super leuk nieuws voor zanger Mart Hoogkamer

'Ik ben trots op hem' 

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer deelt leuk babynieuws! In de nieuwe Story laat hij met trots weten dat hij binnenkort oom zal worden.

Trots

De zanger zijn 21-jarige broer Luciano wordt dit jaar namelijk vader. Hun familie is enorm blij met het nieuws: "Mijn moeder moest erg huilen toen ze het hoorde. Mijn vader is er ook heel blij mee, ik weet dat hij een trotse opa zal worden", vertelt Mart in het blad. Hij onthult dat Luciano en zijn vriendin een dochter krijgen. "Dat was in het begin even schrikken, maar hij is er klaar voor. Ik ben trots op hem. En ik ga mijn nichtje straks natuurlijk enorm verwennen."

Insta-official

Eerder deelde het stel al op Instagram dat er een baby op komst was. "Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam! BABY VERMEER. Oktober 2024", schreef Luciano bij de post van de bekendmaking. Nu het nieuws bekend is lijken niet alleen de familieleden enthousiast, maar ook vrienden en volgers van Luciano. De felicitaties stromen binnen in de comment section.

Talenten

Luciano deelt zijn zangkunsten geregeld op Instagram. Zijn nummers hebben tienduizenden streams op Spotify en zijn nummer Vrijdagavond telt bijna 200.000 streams. Hij is dus hard op weg om even succesvol te worden als zijn broer Mart.

Mart zelf kijkt terug op een wat minder leuk jaar. Hij liep tegen een burn-out aan, maar daar lijkt hij inmiddels weer bovenop te zijn. "Ik heb het wel wat rustiger aan gedaan natuurlijk, maar we krijgen het wel heel erg druk en daar ben ik ook wel weer blij mee omdat ik in de zomer toch het beste ben voor mezelf", vertelde Mart. "Het gaat nu heel goed met me."

Showbizz
  • Shownieuws
  • NL Beeld