Love Islands Kimmy: ‘Het liefst zou ik morgen al met Kengi trouwen’

'Kengi en ik willen echt samen oud worden'

Kimmy de Weerd deed dit jaar mee aan Love Island en werd stapelverliefd op de Vlaamse Kengi. Ze werden ‘de prins en prinses’ van de villa genoemd en gingen er met de hoofdprijs vandoor. De twee zijn nog steeds happy together en zien een toekomst samen helemaal zitten, zo vertelt Kimmy aan Grazia.

Kimmy en Kengi

Voor Kimmy had het Love Island-avontuur niet beter kunnen uitpakken. Ze reisde dit jaar af naar Tenerife in de hoop de liefde van haar leven te vinden en kwam als eerste bombshell in Love Island binnen. Kengi was haar allereerste keuze en sindsdien bloeide er iets moois op tussen de twee. Hun band werd gedurende het seizoen alleen maar sterker en resulteerde in een mooie relatie. Bovendien wist het kersverse koppel dit seizoen van Love Island te winnen en gingen ze er ook nog eens met een mooie geldprijs vandoor.

Prins en prinses

Kimmy en Kengi maakten hun relatie officieel tijdens het programma. Vanaf toen werden ze als de ‘prins en prinses’ van Love Island gezien… “Ja, en ook toen we met Kengi’s familie belden, had zijn moeder me tot prinses ‘gekroond’”, lacht Kimmy. “Maar we noemen elkaar geen prins en prinses, hoor! Dat is iets waar we vooral grapjes over maken”, vertelt ze in de nieuwste Grazia.

Samen oud worden

We zijn inmiddels een paar maanden verder en Kimmy is nog altijd heel gelukkig met haar prins. “Kengi en ik willen echt samen oud worden; het liefst zou ik morgen al met Kengi trouwen, haha. Maar we moeten eerst even een balans vinden in ons leven”, stelt ze. “Ik ben namelijk gestopt met mijn studie Social Work en wil me focussen op mijn kledingmerk Spicey.” Ook Kengi is druk met zijn eigen bedrijf. “Tussendoor reizen we op een neer tussen België en Nederland om elkaar te zien”, deelt Kimmy. “We hebben het weleens over samenwonen gehad, maar we willen dat niet na één maand verliefdheid al meteen doen. Ook lijkt het ons geweldig om samen te reizen, en steeds een paar maanden in een ander land te wonen.”

Het volledige interview met Kimmy is te lezen in de nieuwste Grazia. Vanaf 15 november in de winkel! 

Beeld: Privébeeld Kimmy

Laatste nieuws