Kimmy over contact met Love Island-meiden: ‘Wordt nu iets minder’

'Ik zou het heel leuk vinden als we vrienden blijven voor het leven'

Kimmy de Weerd deed dit jaar mee aan Love Island en werd stapelverliefd op de Vlaamse Kengi. De beauty ging er niet alleen met een relatie en de hoofdprijs vandoor, ze hield er ook nieuwe vriendinnen aan over. Maarre, hoe is het contact met de Love Island-meiden nu eigenlijk? Kimmy vertelt het aan Grazia.

Kimmy en Kengi

Voor Kimmy had het Love Island-avontuur niet beter kunnen uitpakken. Ze reisde dit jaar af naar Tenerife in de hoop de liefde van haar leven te vinden en kwam als eerste bombshell in Love Island binnen. Kengi was haar allereerste keuze en sindsdien bloeide er iets moois op tussen de twee. Hun band werd gedurende het seizoen alleen maar sterker en resulteerde in een mooie relatie. Bovendien wist het kersverse koppel dit seizoen van Love Island te winnen en gingen ze er ook nog eens met een mooie geldprijs vandoor.

Naast haar vriend, met wie ze nog steeds happy together is, heeft Kimmy ook vriendschappen aan het programma overgehouden. Zo vertelt ze in de nieuwste Grazia, die vanaf 15 november in de winkel ligt.

Tante Kimmy

De meiden noemden haar tijdens Love Island steeds ‘tante Kimmy’. Of ze dat leuk vond? “Tijdens het filmen kreeg ik dat niet mee”, vertelt ze. “Toen ik thuis de afleveringen terugkeek, hoorde ik dat de meiden me zo noemden. Dat vind ik echt komisch! Tijdens Love Island zei ik weleens dat ik de moeder van het hele stel ben. Als iemand moest huilen, ging ik diegene meteen troosten”, blikt ze terug. “Dat doe ik al mijn hele leven. Thuis noemt niemand me tante Kimmy, maar ik zou het niet erg vinden als ze dat wel doen.”

Vrienden voor het leven

Inmiddels zijn de opnames alweer een tijdje geleden afgerond. Hoe is het contact met de meiden nu? “Heel goed”, stelt Kimmy. “Afgelopen weekend was ik bij Lena, en ook met Nycole en Garbi spreek ik weleens af.” Toch zien de meiden elkaar minder dan in het begin. “We zagen elkaar eerst wekelijks, maar dat wordt nu iets minder. Iedereen gaat natuurlijk ook weer z’n eigen weg”, legt Kimmy uit. “Binnenkort zie ik alle meiden weer. We hebben samen echt iets speciaals beleefd, en ik zou het heel leuk vinden als we vrienden blijven voor het leven.”

Het volledige interview met Kimmy is te lezen in de nieuwste Grazia. Vanaf 15 november in de winkel! 

Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws