Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kimmy en Kengi onthullen: 'Er is elke avond iets gebeurd tussen ons wat niet naar buiten mocht komen'

De twee zitten dan ook giechelend op de bank bij presentator Farja Farvardin.

Love Island-winnaars Kimmy en Kengi waren onlangs te gast bij het onlineprogramma Realitea van presentator Farja. Hierin vraagt hij zijn gasten het hemd van het lijf, enne: dus ook dit keer weer. Let's spill the tea!

Er gebeurde elke avond wat

Als Farja het stel vraagt wat de twee hebben gedaan wat tegen geen enkele prijs naar buiten mocht komen, moeten ze in eerste instantie lachen. "Wat zit je mij aan te kijken?", vraagt Kimmy aan Kengi. "Ik luister", grapt hij dan. "Nou, met jou heb ik wel wat gedaan wat niet naar buiten mocht komen", lacht Kimmy. "Ik denk dat er elke avond wel iets is gebeurd tussen ons wat niet naar buiten mocht komen", vult Kengi haar ook lachend aan.

Casa Amor

Dan vraagt Farja naast wie ze niet zouden willen aankruipen van de mensen in hun seizoen. Dat antwoord is echter niet zo juicy als het eerste antwoord. "Nou, ik hoef sowieso niet naast iemand anders te kruipen", reageert Kimmy meteen. "Ik denk niemand, ik slaap niet zo graag naast onbekende", vult Kengi aan. "Nee, dat ging niet zo goed", stelt Kimmy dan. "Nee, tijdens Casa Amor werd ik niet zo gelukkig."

Ik hou van je

Maarre, hebben de twee al tegen elkaar gezegd dat ze van elkaar houden? Dat antwoord wordt ook meteen duidelijk gemaakt. "Ja, allang", zegt Kimmy. "Al een paar keer. We hadden het daar (tijdens Love Island, red.) ook al gezegd. Op een gegeven moment zei jij (Kengi, red.) ook een keer: we beginnen wel een beetje zot van elkaar te worden. En toen een paar dagen daarna, heeft hij 'ik zie je graag' gezegd." Maar als Farja haar vraagt wat ze daarvan vond, vertelt ze dat ze er eerst best van schrok. "Maar daarna dacht ik, ahw. En toen zei ik: ik ook van jou." Te cute!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: RTL/Love Island