Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Kengi en Kimmy hebben elkaars familie al ontmoet

Kengi deelt hoe de ontmoeting met elkaars ouders ging.

Voor Kengi en Kimmy had het Love Island-avontuur niet beter kunnen uitpakken. De twee leerden elkaar kennen in het programma en zijn sindsdien happily in love. Inmiddels hebben ze elkaars familie ook ontmoet. Op Instagram vertelt Kengi hoe dat ging.

Net een sprookje

Kengi en Kimmy hebben niet alleen elkaar gevonden op Love Island, ze wonnen het programma ook nog eens en gingen er met een mooi geldbedrag vandoor. "Net een sprookje", noemde Kimmy het na de finale op Instagram. De Islander kon bijna niet geloven dat ze haar grote liefde heeft gevonden. "Tuurlijk hoopte ik er stiekem op, maar dat het zo zou lopen had ik nooit durven dromen”, vertelt ze eerlijk. “Een eigen prins, het lijkt allemaal wel echt een sprookje. Kan iemand mij even knijpen? Hihi. Ik ben zo zot van jou! Ik kan niet wachten om samen op avontuur te gaan en hopelijk ooit te eindigen met jou, 3 kids en 84 honden. 💘” Aahw!

Familie ontmoet

Enne, it's getting serious tussen Kengi en Kimmy. Tijdens een vragenrondje op Instagram krijgt het stel namelijk de vraag "hoe was jullie ontmoeting met elkaars familie?". Die ontmoeting heeft inmiddels plaatsgevonden en is goed verlopen, zo deelt Kengi. "Heel leuk, beide ouders zijn fan en gunnen het ons enorm. Dit is ook belangrijk voor ons, familie."

Beeld: Instagram @kengimeert

Prijzengeld

Het happy couple verliet Love Island met maar liefst 25.000 euro aan prijzengeld. Hoewel Kimmy en Kengi op dit moment vooral nog even aan het nagenieten zijn van het hele avontuur, worden er al stiekem kleine plannen voor de toekomst gemaakt. Zo weten ze bijvoorbeeld al wat ze willen gaan doen met het grote bedrag dat ze hebben gewonnen. Naast reizen willen ze het geld namelijk investeren in een opvang voor dieren, die Kimmy op een dag hoopt op te zetten. “Ik wil heel graag later een soort dierenopvang. Het liefst in Spanje”, vertelt ze aan Grazia. Ook hebben Kimmy en Kengi allebei een eigen bedrijf en komt het geld goed van pas om daarin te investeren.

Bron: Instagram @kengimeert, Grazia archief | Beeld: Love Island/RTL