Zó gaat het nu tussen Love Island-winnaars Kimmy en Kengi

'Die intense verliefdheid is er nog steeds'

Kimmy de Weerd deed dit jaar mee aan Love Island en werd stapelverliefd op de Vlaamse Kengi. We weten dat de twee nog steeds happy together zijn, maar hoe gaat het nu, maanden na de opnames, tussen het stel? Kimmy vertelt het in gesprek met Grazia.

Kimmy en Kengi

Voor Kimmy had het Love Island-avontuur niet beter kunnen uitpakken. Ze reisde dit jaar af naar Tenerife in de hoop de liefde van haar leven te vinden en kwam als eerste bombshell in Love Island binnen. Kengi was haar allereerste keuze en sindsdien bloeide er iets moois op tussen de twee. Hun band werd gedurende het seizoen alleen maar sterker en resulteerde in een mooie relatie. Bovendien wist het kersverse koppel dit seizoen van Love Island te winnen en gingen ze er ook nog eens met een mooie geldprijs vandoor.

Intense verliefdheid

“Het gaat heel goed tussen ons”, vertelt Kimmy in de nieuwste Grazia, die vanaf 15 november in de winkel ligt. “Die intense verliefdheid is er nog steeds; het lijkt elke dag zelfs meer te worden”, zegt ze over haar relatie met Kengi. Hoewel het misschien aanvoelt als heel lang, zijn de lovebirds eigenlijk nog maar net samen en zijn ze elkaar nog volop aan het ontdekken en leren kennen. En dit keer buiten alle camera’s om. “We vinden het leuk om elkaar ‘in het echte leven’ beter te leren kennen.”

Leeftijdsverschil

“In het begin maakte ik me zorgen om ons leeftijdsverschil, maar daar merk ik helemaal niets van”, gaat ze verder. Kimmy is namelijk vier jaar ouder dan Kengi. “Ik kan heel gek en jong doen en Kengi is juist heel volwassen. Mijn vriendinnen vroegen wel of Kengi en ik echt diepgang hebben. In de afleveringen van Love Island zie je ons vooral klef doen”, legt ze uit. “Kengi en ik hadden daar veel goede gesprekken, maar die zijn niet uitgezonden. Van één dag wordt ook maar veertig minuten uitgezonden. Maar die diepgang is er zeker.”

Het volledige interview met Kimmy is te lezen in de nieuwste Grazia. Vanaf 15 november in de winkel! 

Beeld: Love Island 

Laatste nieuws