Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Kimmy en Kengi: 'Sommige deelnemers hebben niet genoeg kansen gehad'

'Niet iedereen heeft het geluk om meteen iemand te vinden'

Nu Love Island er alweer een tijdje op zit en de Kimmy en Kengi zich de winnaars van Love Island 2023 mogen noemen, praten ze openhartig over hun avontuur. Samen met Garbi en Junar en Nycole en Jonna stonden de winnaars in de finale, maar kreeg iedereen in het programma wel een eerlijke kans? Kimmy en Kengi geven daar hun eerlijke mening over in Realitea van RTL Boulevard.

Geen kans

De grootste reden waarom veel Islanders niet superlang in de Love Island-villa verbleven, is omdat dit seizoen wat korter duurde dan de voorgaande seizoenen. Door deze verkorte versie lag het tempo daarom ook aanzienlijk hoger, waardoor sommige Islanders bijna geen kans hadden om de ware liefde te vinden. Zo waren er bepaalde deelnemers die er maar drie dagen waren, en soms maar één dag. Wow!

Alles ging heel snel

"Voor Zoë was het wel leuk geweest als het nog wat langer had geduurd", legt Kimmy dan uit. "Dan had zij misschien ook wat meer kans gehad en hadden ze er een mannelijk bombshell in kunnen doen – die hadden we nog wel verwacht. Maar aan de andere kant, nu ging alles heel snel."

Ook Kengi sluit zich aan bij de mening van zijn vriendin: "Sommige mensen hebben niet genoeg kansen gehad naar mijn mening", stelt hij. "Niet iedereen heeft het geluk om meteen iemand te vinden. Kluuk bijvoorbeeld of Thymo, die er in het begin snel uitgingen. Ik vond dat die nog wel een kans hadden mogen krijgen, net als Nycole."

Ouders ontmoet

Kengi en Kimmy hebben niet alleen elkaar gevonden op Love Island, ze wonnen het programma ook nog eens en gingen er met een mooi geldbedrag vandoor. “Net een sprookje”, noemde Kimmy het na de finale op Instagram. De Islander kon bijna niet geloven dat ze haar grote liefde heeft gevonden. “Tuurlijk hoopte ik er stiekem op, maar dat het zo zou lopen had ik nooit durven dromen”, vertelt ze eerlijk. “Een eigen prins, het lijkt allemaal wel echt een sprookje. Kan iemand mij even knijpen? Hihi. Ik ben zo zot van jou! Ik kan niet wachten om samen op avontuur te gaan en hopelijk ooit te eindigen met jou, 3 kids en 84 honden. 💘” Aahw!

Enne, it’s getting serious tussen Kengi en Kimmy. Tijdens een vragenrondje op Instagram eind september krijgt het stel namelijk de vraag “hoe was jullie ontmoeting met elkaars familie?”. Die ontmoeting heeft inmiddels plaatsgevonden en is goed verlopen, zo deelt Kengi. “Heel leuk, beide ouders zijn fan en gunnen het ons enorm. Dit is ook belangrijk voor ons, familie.”

Bron: Love Reality, Grazia archief | Beeld: Love Island/RTL