Dit gaan Kimmy en Kengi met het prijzengeld doen

'We zijn lekker gewoon gebleven'

Vorige week was het eindelijk tijd voor de spannende finale van Love Island en werd duidelijk dat Kimmy en Kengi zich de winnaars van 2023 mogen noemen. De twee gingen niet alleen als koppeltje naar huis, maar kregen ook nog eens een dikke 25.000 euro. Wat ze met het geld gaan doen? Dat vertellen ze aan Grazia.

Dierenopvang

Hoewel Kimmy en Kengi op dit moment vooral nog even aan het nagenieten zijn van het hele avontuur, worden er al stiekem kleine plannen voor de toekomst gemaakt. Zo weten ze bijvoorbeeld al wat ze willen gaan doen met het grote bedrag dat ze hebben gewonnen. Naast reizen willen ze het geld namelijk investeren in een opvang voor dieren, die Kimmy op een dag hoopt op te zetten. “Ik wil heel graag later een soort dierenopvang. Het liefst in Spanje”, vertelt ze.

Ook hebben Kimmy en Kengi allebei een eigen bedrijf en komt het geld goed van pas om daarin te investeren. Kengi heeft een gezondheidsplatform en Kimmy een eigen kledingmerk. En last but not least, willen de twee natuurlijk ook een beetje genieten. “Maar we doen wel gewoon normaal hoor”, grapt Kimmy. “We zijn niet ineens flessen aan het bestellen op het terras. We zijn lekker gewoon gebleven.”

Toekomstplannen

En hebben de twee het inmiddels ook al een beetje gehad over andere toekomstplannen? “We willen niet te snel gaan. We doen alles stap voor stap”, zegt Kengi. “Oh, maar ik wel. Ik wil het liefst morgen trouwen, maar Kengi wil het liefst nog even wachten”, grapt Kimmy. Over samenwonen wordt in in ieder geval ook al nagedacht, maar is dat dan in België of Nederland? “Je vergeet Ibiza”, zegt Kimmy aan de telefoon. “Dat is eigenlijk wel echt mijn droom. En volgens mij krijg ik Kengi wel mee”, zegt ze.

Het lijkt Kimmy een uitstekend idee om daar dan een dierenopvang te beginnen en straathonden op te vangen. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik daar iets mee moet doen. Dat ik een plek moet creëren waar ze kunnen wonen en waar ik ze kan verzorgen.” Kengi vindt dat een goed plan. “Kimmy droomt groot en ik ook, dus dit kan zeker waar worden.” Aah!

Beeld: Love Island

Laatste nieuws