Berichtje! Dit zijn de winnaars van Love Island 2023

And the winner is...

Wekenlang leefden we mee met de deelnemers van Love Island 2023. Kimmy en Kengi, en Jonna en Nycole zijn officieel een setje en tussen Garbi en Junar gaat het ontzettend goed. Het was dan ook ontzettend spannend wie de finale van Love Island zou winnen…

Finale

Na vier weken was het dan eindelijk zover en kroonden hosts Victor Verhulst en Holly Mae Brood de winnaars van Love Island 2023. Op de derde plek zijn geëindigd Nycole en Jonna. Hoewel ze gehoopt hadden op de eerste plaats, zijn ze niet ontevreden. Jonna: “Uiteindelijk ben ik niet naar Love Island gekomen voor medailles, maar ben ik gekomen om in de liefde te geloven.” Dankzij Nycole gelooft hij daar nu in en is hij dankbaar. “Ik ben sowieso een winnaar”, aldus Jonna. Sweet!

De winnaars zijn…

Overgebleven koppels zijn Kimmy en Kengi, en Garbi en Junar. Toch kan maar één stel Love Island winnen. De kijker heeft bepaald dat Kimmy en Kengi de winnaars zijn van Love Island 2023! Met vuurwerk en een groepsknuffel wordt de winst gevierd, en Garbi en Junar zijn hartstikke blij voor de winnaars. Junar: “We gunnen het jullie van harte. Ik zie niets liever dan jullie met zijn tweetjes.” Het koppel heeft ondanks dat ze naast de winst grijpen nog steeds vertrouwen in elkaar. “Het kan niet beter”, stelt Junar.

Het winnende koppel kan de winst nog moeilijk bevatten, en deelt Kengi hoe dankbaar hij is. “Het idee van iemand vinden op Love Island was al iets bijzonders voor mij, en het hele avontuur winnen is iets heel anders.”

Kimmy en Kengi gaan overigens niet alleen met ware liefde naar huis, maar ook met een geldbedrag van 25.000 euro, want inderdaad: Kimmy – die de geld-envelop van Holly kreeg – besluit het bedrag te delen met haar partner. Wat ze daarmee gaan doen? “We gaan de diertjes redden”, deelt Kimmy. Awh!

Beeld: Love Island

Laatste nieuws