EOTB-Lynn heeft gedatet met déze Bachelorette-deelnemer

Oeeeh!

Lynn was vorig seizoen te zien in Ex on the Beach: Double Dutch. Het was een avontuur vol exen, lust en drama, maar echte liefde hield de beauty er helaas niet aan over. In een nieuwe aflevering van Drama Island vertelt ze hoe het er nu voor staat in de liefde en met welke bekende realityster ze onlangs heeft gedatet.

Daten

Samen met Echte Meisjes in de Jungle-winnares Kelly is Lynn te gast bij Sanne en Yaël in een nieuwe aflevering van Drama Island van Rumag. Daarin bespreken ze niet alleen de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave, maar komt ook Lynn haar eigen liefdesleven aan bod. Zo vraagt Sanne of ze tegenwoordig aan het daten is? “Ik heb wel gedatet, ja”, geeft ze toe. “Met iemand van De Bachelorette.” Oeh!

Geghost

De voormalig EOTB-ster onthult dat ze een tijdje heeft gedatet met Giancarlo, die dit seizoen te zien was in De Bachelorette met Sylvia Geersen. “We hebben even gedatet, hij woont bij mij in de buurt”, vertelt Lynn. Veel meer dan een korte fling zat er echter niet in. “We hebben elkaar eigenlijk geghost op een gegeven moment.” De twee zijn nooit intiem geweest samen, zo vertelt ze. “Maar we hebben wel heel veel afgesproken.” Of ze gevoelens had voor Giancarlo? “Een klein beetje, maar ik word niet heel snel verliefd”, stelt Lynn. “Mijn hart is niet gebroken ofzo”, lacht ze.

Opnieuw meedoen

Meedoen aan Ex on the Beach was voor Lynn een mooie ervaring. “Het was een superleuke ervaring; ik heb de tijd van mijn leven gehad”, vertelde ze in Grazia’s Winterboek. Tijdens haar deelname liet Lynn zich soms echter niet van haar beste kant zien, en dat is dan ook de reden waarom ze graag nog een keer aan EOTB mee zou willen doen. “Als er een nieuw seizoen van Ex on the Beach komt, zou ik graag opnieuw meedoen om ook een andere kant van mezelf te laten zien. Ik wil dan minder drinken en me beter gedragen.” Of ze deze kans ooit nog zal krijgen? Who knows! 

Bron: YouTube RUMAGTV | Beeld: EOTB

Laatste nieuws