Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít stuurden Giancarlo en Sylvia voor de Bachelorette naar elkaar

Een kijkje in de appgeschiedenis van Giancarlo en Sylvia!

In de allereerste aflevering van De Bachelorette werd al duidelijk dat Sylvia Geersen en Giancarlo elkaar al kenden. De twee hadden voor de opnames namelijk al eens contact gehad. Maar waar ging dat eigenlijk over? In de aftertalk van Rumag doet Giancarlo een boekje, uh appgesprek, open.

Oude bekende

In de eerste aflevering van De Bachelorette kwamen alle heren via de rode loper richting Sylvia Geersen gelopen, om zich voor te stellen en een goede eerste indruk achter te laten. Toen Giancarlo zijn opwachting maakte, bleek al snel dat het een oude bekende is van Sylvia. De twee bleken elkaar namelijk al te kennen en volgden elkaar op social media. Sterker nog, ze hadden al eens met elkaar geappt! Van een echte date of meer is het echter nooit gekomen. En ook tijdens De Bachelorette bleek al snel dat Giancarlo bij Sylvia in de friendzone zit, want van een romance was helaas geen sprake.

Terugblik

In de meeste recente aftertalk van Rumag was Giancarlo te gast, om terug te blikken op zijn avontuur. Daarin laat hij weten positief terug te kijken op de ervaring en zegt hij veel geleerd te hebben. But we're here for the juice! Want we weten al een tijdje dat hij en Sylvia contact met elkaar hadden voor De Bachelorette, maar waar ging dat precies over? "Ik kende haar al een jaar via social media. Via social media hebben we wel wat heen en weer gestuurd, maar niets afgesproken", vertelt hij aan René Watzema.

Berichtjes

Maar René wil, net als wij, meer weten en vraagt zich af waarom het toen niks is geworden tussen de twee. "Ik denk dat zij toen in die tijd zat met haar ex", verklaart hij. Anyway, terug naar de appjes. Die begonnen bij Giancarlo die zei: “Gaan we anders een Insta-vlogje doen samen?” Waarop Sylvia antwoordde met: ”Jij hebt zeker een mooie Insta." Oeh la la!

Bron: YouTube Rumag, Fem Fem | Beeld: JPF Photo