Om deze reden wil Lynn graag nog een keer meedoen aan EOTBDD

Aha!

Lynn deed afgelopen jaar mee aan Ex on The Beach: Double Dutch, waar ze voor het nodige drama zorgde. In Grazia’s Winterboek vertelt ze dat ze graag nog een keer aan het programma mee zou willen doen om een andere kant van zichzelf te laten zien.

Ervaring

Meedoen aan Ex on the Beach was voor Lynn een mooie ervaring. “Het was een superleuke ervaring; ik heb de tijd van mijn leven gehad”, vertelt ze. “Ik had alleen onderschat hoe heftig de haatberichten zouden zijn, daar heb ik het wel lastig mee gehad. Inmiddels heb ik die reacties van me af kunnen zetten en ben ik dankbaar voor de kans die ik heb gekregen.”

Tijdens haar deelname liet Lynn zich soms niet van haar beste kant zien, en dat is dan ook de reden waarom ze graag nog een keer aan Ex on the Beach mee zou willen doen. “Als er een nieuw seizoen van Ex on the Beach komt, zou ik graag opnieuw meedoen om ook een andere kant van mezelf te laten zien. Ik wil dan minder drinken en me beter gedragen.”

Reacties op social media

Lynn kreeg door haar deelname aan EOTB veel nieuwe followers op Instagram, maar kreeg helaas ook te maken met nare reacties. “De negatieve reacties vielen me zwaarder dan ik had verwacht en maakten me weleens onzeker. Daar heb ik het veel met mijn vriendinnen en moeder over gehad. Ik begrijp dat mensen een mening over mij hebben – en dat mogen ze ook – maar ik zou nooit een haatreactie onder iemands foto plaatsten. Sinds ik studeer voor personal trainer krijg ik bijna geen haatberichten meer. Mensen sturen nu dat ze te snel over me hebben geoordeeld. Dat is fijn om te lezen.”

Het volledige interview met Lynn lezen? Grazia’s Winterboek ligt vanaf nu in de winkel. Hierin blikken ook Amandine (Love Island), Anita (Married at First Sight), Martijn en Fenna (B&B Vol Liefde) en Maris (Temptation Island) terug op hun liefdesavonturen.

Beeld: privébeeld Lynn

Laatste nieuws