EOTBDD’s Lynn: ‘Ik ben niet zo gemeen als ik lijk op tv’

'Ik hou helemaal niet van drama'

Lees ook

Het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zat weer boordevol drama en lust. Een van de veroorzakers van de drama van het afgelopen seizoen was Lynn, die het flink aan de stok kreeg met onder andere Nick. In haar Instagram Stories blikt ze kort terug op haar deelname.

Ruzies

Lynn was een van de originals van het afgelopen seizoen en wist zichzelf tot een van de smaakmakers van het seizoen te maken door haar ruzies met Nick én Romée. Lynn beweerde namelijk dat ze sex had gehad met Nick, maar die bleef dat stelling ontkennen. Het liep meermaals uit de hand en toen ook Romée zich ermee ging bemoeien werd er al helemaal olie op het vuur gegooid.

Rustiger in het echt

Echter, Lynn vertelt in haar Instagram Stories dat ze in het echt helemaal niet zo gemeen is als ze op tv lijkt. “In tegenstelling tot Ex on the Beach ben ik best rustig en niet zo gemeen als dat ik lijk op tv”, stelt de blondine. “Vaak als er iets aan de hand is spreek ik het een op een uit met diegene. Ik hou helemaal niet van drama, maar drama wil nog wel eens van mij houden”, aldus Lynn.

Daarnaast vertelt ze ook nog dat je wel echt sterk in je schoenen moet staan als je wil meedoen aan Ex on the Beach. “Het is intensief en mentaal slopend”, vervolgt Lynn. “Het zijn lange dagen met veel prikkels en activiteiten. Daarbij krijg je het tijdens en na de uitzendingen ook heel druk.” Ondanks dat het dus een best pittige ervaring was voor Lynn, geeft ze aan dat haar exen haar voor volgend seizoen best mogen opgeven. Aha!

Bron: Instagram Stories Lynn | Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook