Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia en Joris over Bachelorette-avontuur: 'Sprookje is uitgekomen'

De twee vertellen aan Grazia hoe het nu tussen ze gaat.

Let op! Dit artikel bevat spoilers over de afloop van De Bachelorette.

In de finale-aflevering van De Bachelorette werd duidelijk dat Joris de allerlaatste roos van Sylvia Geersen kreeg. De twee onthullen in de reünie-aflevering of ze nog samen zijn of niet en Grazia besloot polshoogte te nemen bij het stel. Want hoe gaat het nu met de lovebirds?

Liefde op het eerste gezicht

"Het gaat hartstikke goed", vertelt Joris meteen wanneer we met hem en Sylvia bellen. "Na veel doorstaan te hebben, zijn we nu vijf maanden verder en we zijn nog steeds samen. Dus dat is alleen maar hartstikke fijn", zegt hij. De twee zijn dolgelukkig met hoe het avontuur is gelopen. "Ik ben heel blij met hoe alles is gegaan en Joris ook", zegt Sylvia. "Het is een heel mooie show geworden en het is een soort droom of sprookje dat is uitgekomen."

De bachelorette zag Joris vanaf het begin eigenlijk al wel zitten. Hij kreeg immers de primeur om als eerste met haar op date te gaan. Was het dan toch liefde op het eerste gezicht? "Ik denk onbewust wel", zegt Sylvia. "Ik heb de afleveringen teruggezien, en ik zag dat toen Joris aan kwam lopen ik mijn hand op mijn hart legde en zei 'wauw', en dat had ik niet eens door."

Eerste indruk

Joris liet bij de eerste ontmoeting met Sylvia dus meteen al een goede indruk achter, maar dat was andersom ook zo. "Voor mij is het eerste moment ook meteen het belangrijkste moment om iemand te leren kennen", vertelt hij. "Ik had Sylvia natuurlijk nog nooit gezien, alleen maar op foto's. Dus toen ik die auto uit liep en ik haar zag staan, dacht ik wel van 'Wow, daar staat een heel mooie vrouw in een heel mooie jurk.' Dat deed wel wat met me", biecht Joris op.

De band tussen de twee werd naarmate de dagen verstreken alleen maar beter, maar het was de 24-uursdate die doorslaggevend was voor Syl. "Ik had vrij weinig dates met Samé gehad, maar ik wilde hem wel beter leren kennen om te kijken of er een verandering in mij zou komen en of er een in een keer een klik zou kunnen ontstaan. Maar het werd voor mij wel heel erg duidelijk toen dat Joris het zou worden."

Tactiek

Of Joris een tactiek had om Sylvia voor zich te winnen? "Nee, eigenlijk helemaal niet", lacht hij. "Dat was denk ik wel te zien ook. Ik ben gewoon mezelf gebleven", zegt Joris. Het is allemaal vanzelf gegaan. "De eerste date, en de humor die we hadden, was wel een groot ding. Als je met elkaar kan lachen, dat is wel de basis", stelt hij. En zo is het!

Benieuwd naar de rest van het interview? Sylvia en Joris vertellen aan Grazia ook nog over hun eerste zoen (die vond blijkbaar niet op camera plaats!) en over het daten zonder camera's erbij. Houd onze website de komende dagen in de gaten!

Beeld: RTL