EOTBDD’s Imke slaat terug na kritiek op relatie

'Zo zie je maar, mensen gunnen elkaar zo zo zó weinig.'

Imke Roose kennen we allemaal als een van de spraakmakers van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen zeven. Zo liet ze eerder al eens weten dat zij degene was die ‘de meeste haat’ over zich heen heeft gekregen dat seizoen. De beauty is al een lange tijd samen met haar grote liefde Jerra, maar ook hun relatie heeft diepe dalen gekend. Met name door ‘de boze ogen’, zo laat de realityster op Instagram weten.

Boze ogen

“Hey Imke, ik heb Jerra net zien binnengaan met een ander meisje in een hotel”, begint de beauty haar post op Instagram. “Toen we net samen waren hadden we meer boze ogen dan iets anders op onze relatie.” Maar dat deze reacties indruk op Imke maakten, was zeker niet aan de orde.

“Gelukkig lag hij gewoon naast me toen ik dat bericht kreeg. Zo zie je maar, mensen gunnen elkaar zo zo zó weinig. Geluk is zoiets moois en nog mooier als je het kan delen met een ander”, vervolgt ze.

Negativiteit

En dat de realityster haar geluk niet met iedereen kan delen op social media, daar is ze wel achter gekomen in de afgelopen jaren na haar deelname aan EOTBDD. “Uw geluk delen op social media kan heel naar uitdraaien”, stelt ze.

Door haar negatieve ervaringen op social media kan de beauty het daarom ook niet laten om haar haters een sneer te geven. “Wanneer mensen je gelukkig zien met iemand gaan ze vieze leugens verzinnen. Waarom? Omdat sommige niks hebben in hun leven en zich vastklampen aan online negativiteit.” En zo is het!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @imke_roose

Positieve boodschap

Hoewel Imke haar haters toch even op hun plek heeft gezet, sluit ze haar Instagram-bericht af met een positieve boodschap. “Wees daarom altijd op je hoede wat en vooral met wie je het deelt. Gelukkig zijn wij door alles ZO sterk eruit gekomen; ik had niet anders gewenst. 1 team, 1 taak.”

Bron: Instagram (@imke_roose) | Beeld: MTV, Ex On The Beach

Laatste nieuws